TIOH

TIOHClub Quiz

Rare tijden voor feestjes, maar het 5-jarig bestaan van TIOH gaan we toch op gepaste en bijzondere wijze vieren. Vanuit de recentelijk gerestylde Gin Fizz in onze hometown Tilburg houden we de - naar ons weten - allereerste Nederlandse Club Quiz! Via een livestream vol beeld, tekst en muziek testen we je kennis van elektronische muziek en de party-scene.

Meedoen

Op 1 juli wordt hier alles geplaatst om ervoor te zorgen dat je mee kan doen. Zet jezelf op gaan bij het Facebook-event en like onze pagina zodat je niets hoeft te missen. Iedereen kan meedoen. Dat kan individueel, of als groep. Als team zul je de prijzen dan wel moeten delen.

KIJK HIER DE STREAM OF GA NAAR YOUTUBE

Het is aan te raden om tijdens de quiz 2 devices klaar te hebben, zodat je op een device de antwoorden in kan vullen en op de andere de stream kan bekijken. Antwoorden invullen kan ook gewoon via je smartphone. De stream zal via YouTube gaan plaats vinden, dus je kan het ook streamen op je Smart TV of via je Chromecast. 

Antwoordformulier Ronde 1

Antwoordformulier Ronde 2

Antwoordformulier Ronde 3

Antwoordformulier Ronde 4

 

Steun This Is Our House

Dit jaar bestaat TIOH 5 jaar, en dat vieren we dan ook graag met jullie! Wil je ons een steuntje in de rug geven? Onze content is gratis, maar niet goedkoop om te maken. Help ons de crisis door, en geef (een klein beetje). 5 euro (meer mag uiteraard ook) voor 5 jaar This Is Our House, we zouden het als een enorme blijk van waardering zien!

Ook dank aan Gin Fizz en Le Flux! Dankzij hen kunnen wij een te gek prijzenpakket weggeven:

🥉2 x Gin & Tonic Flight: proeverij by Gin Fizz t.w.v. 24,-
🥈Kadobon Le Flux Store t.w.v. 30,-
🥇3 x Gin Fizz Homekit t.w.v. 60,-: 3 x perfect-serve premium Gin & Tonic, 3 x bijpassende garnituur, uitleg van de gin en handleiding voor perfect-serve

Daarnaast wint de top-3 een exemplaar van het boek ‘DUTCH DANCE 1988-2018’ van TIOH-chef Mark van Bergen, tevens uw Quizmaster deze avond!

Tijdens de afterparty, tot aan de uitslag, draait DJ Dimitri!

This Is Our… Club Quiz is een online event, waaraan je vanuit huis mee kunt doen. In Gin Fizz zelf is die avond alleen plaats voor enkele genodigden.