donderdag, oktober 5, 2023

10 dagen doordraaien: de leukste feestjes op de Tilburgse Kermis

-

Home » Smèrrig Zomerweekender » 10 dagen doordraaien: de leukste feestjes op de Tilburgse Kermis

Van vrijdag 20 juli tot en met zondag 29 juli staat ‘ie weer in Tilburg: de grootste kermis van Nederland. Wanneer jij je rondje langs de Breakdance, de Kamelenrace en het Spookhuis hebt gehad leiden we je graag nog even langs de fijnste feestjes van de Tilburgse binnenstad.

Desperados Road Show

20-29 juli, tussen de Hall Of Fame en Club Smederij, Spoorzone
Tien avonden lang festivallen in de binnenstad. Dat kan weer dankzij de Desperados Road Show. Dit jaar staat het podium van het zoete tequilabiertje voor de tweede keer op de Tilburgse kermis. Deze keer niet in het straatje naast het MIDI-theater. De herkenbare kleuren van Desperados ga je vinden in de Spoorzone, tussen de Hall Of Fame en Club Smederij.

De leukste collectieven komen er een avondje de boel op stelten zetten. Denk aan Rewind Amsterdam, Disco Snolly, Café De Puinhoop, Biki90 en Sjannies Schuurtent. Disco, trap, house of je favoriete RnB-klassiekers, de Desperados Road Show heeft het tijdens de Tilburgse Kermis allemaal.

Eat – Sleep – Rave – Repeat kon je nog nooit zo letterlijk nemen! 10 dagen lang, 3 area's, de dikste hostings!

?? PROGRAMMA LAUNCH!! ??
Check hier onze programmering per dag.

Posted by Desperados Road Show on Thursday, June 28, 2018

Gin Fizz Outdoor

20-29 juli, Gin Fizz, Oranjestraat
Ook voor Gin Fizz betekent de Tilburgse Kermis tien dagen lang feest. De ginbar in het Oranjestraatje (te vinden tussen café’s The Cat’s Back en ‘t Elfde Gebod aan de Paleisring) host er iedere kermisavond een podium met veel lekkere house, disco en technoplaten.

Je gaat er dj’s vinden zoals DJ Isis, Pablo Discobar Soundsystem, Anil Aras, Mino Abadier en nog veel meer. Mocht je er in de avond heen gaan, wees op tijd. In het verleden werd het knusse Oranjestraatje al vaker afgesloten omdat het er simpelweg te druk was.

Holy Pink

23 juli, Muzentuin, achter Fontys Hogeschool voor de Kunsten
De organisatie van Draaimolen zet alle ballen op Roze Maandag. In de Muzentuin (achter de concertzaal en de Hogeschool voor de Kunsten, Paleisring) ben je vanaf 13.00 gratis welkom voor Holy Pink. Ook Draaimolen waarschuwt: wees op tijd want vol is vol.

Holy Pink viert de Roze Maandag samen met house- en techno-artiesten zoals Avalon Emerson, DVS1 b2b Freddy K, Oceanic, Octo Octa, Red Axes en Talismann. En mocht je als het geluid om 01.00 uit gaat nog steeds geen genoeg hebben gehad, dan heeft Holy Pink nog een afterparty voor je in de Studiozaal van Theaters Tilburg – een klein minuutje lopen vanaf Muzentuin.

De Danshal

21 juli, Club Smederij, Spoorzone
Voor je gezonde portie dancehall, soca, reggaeton en moombahton. De Danshal belooft je kermisrondje net even wat zwoeler te maken met hun ‘Tropical Kermis’. Het feest in Club Smederij is geopend tussen 23:00 en 04:00, tickets haal je hier voor een tientje.

De bezetting achter de draaitafels van De Danshal bestaat uit DJMilanoAngelo, DDK, Fab x Paans, DjSha’o FreshLevel en Janasty. Inluisteren mag met De Danshal mixtapes:

En verder…

  • Stout is tijdens Roze Maandag 23 juli weer terug op de Korte Heuvel. Over de line-up is nog niet heel erg veel bekend, maar de organisatie belooft alvast dat het Utrechtse dj-duo Fijne Deuntjes die dag Acte de présence geeft.
  • Bij The Cat’s Back aan de Paleisring ga je op 21 juli terug naar de jaren tachtig. Niet alleen muzikaal, deze bier- en foodbar heeft ook gewoon een PS2 klaarstaan waar je GTA Vice City op speelt.
  • Ga je liever voor de hardere stijlen? Club Epic aan de Heuvelring heeft op vrijdagavond 20 juli Phuture Noize voor je klaarstaan. En een weekje later op de 27e vind je er Rejecta achter de draaitafels. Ook PKHS gaat een paar keer een harder feestje geven tijdens de kermis: Freaks op zaterdagavond en de traditionele DJ Francois’ Birthday Bash op de 28e.
Omslagfoto: Michiel (Flickr.com – CC BY-SA 2.0)

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

Zitten en liggen als het nieuwe dansen: Festival verlegt koers

De corona-versoepelingen zijn nog geen twee weken van kracht of er zijn, ondanks het verbod van de overheid op...

THIS IS OUR HOUSE ON AIR #6: Thomas van Dijck (Club Smederij)

Op vrijdagavond 28 februari werd de 6e editie van onze radioshow This Is Our House On Air uitgezonden op...