dinsdag, oktober 3, 2023

De 10 onmisbare acts tijdens Tomorrowland 2022

-

Home » Features » De 10 onmisbare acts tijdens Tomorrowland 2022

Het is eindelijk weer zo ver: Tomorrowland is back! Het wereldwijd geliefde festival moest uitwijken naar het digitale festivalterrein. Nu gaan de voetjes weer fysiek van de vloer. Drie weekenden, meer dan 800 artiesten en een zee aan bezoekers met knaldrang. Over het decor en de omgeving nog maar te zwijgen. Dat het één grote knalfuif wordt, staat vast. Wie je moet checken? Daar helpt This Is Our House je graag bij. Hieronder onze tien tips voor Tomorrowland 2022!

Artmann

15 juli – PIV Stage

We beginnen dit overzicht met een talent van eigen bodem. De Amsterdamse dj/producer timmert hard aan de weg. Met voorgaande gigs op Verknipt, Thuishaven en PIV Festival is hij ongetwijfeld voorbereid om ‘The People of Tomorrow’ in extase te brengen met een gezonde dosis groove. Artmann’s sound tovert een lach op je gezicht en de house-vlinders in je buik. 


Cellini

23 juli – Mainstage | 31 juli – CORE Presents Cellini 

Deze Belgisch/Italiaanse one-to-watch mag in het tweede weekend zijn welverdiende debuut maken op de Mainstage. Door zijn meeslepende en rakende techno is Cellini een lust voor het oor. Liefhebbers van zijn sound mogen dan ook in hun handen wrijven. De jonge dj/producer host een eigen bosrijke stage met top-acts als Adriatique en Kevin De Vries.

>>> Check ook: 21×2021: het jaar van Cellini


Charlotte de Witte

15 juli – KNTXT | 23 juli – KNTXT | 30 juli – Mainstage

De koningin van de hedendaagse techno schrijft dit jaar geschiedenis op Tomorrowland. Voor de eerste keer in de historie van het evenement, sluit een vrouwelijke artiest de Mainstage af. Het is een bijzondere eer die past bij een artiest van haar kaliber. Verder host de Gentse powervrouw in het eerste en tweede weekend haar eigen KNTXT-stage. Gelukkig maar; wij krijgen geen genoeg van haar imponerende tracks.


Eric Prydz presents HOLO

15 juli – Freedom | 22 juli – Freedom | 29 juli – Freedom

Wij maken in dit overzicht maar al te graag ruimte voor een hoogtepunt van Tomorrowland 2019. Eric Prydz’ HOLO-show is ronduit legendarisch. De Zweedse dj/producer combineert visuele en muzikale aspecten tot een adembenemend spektakel. Laat je verbluffen en dompel jezelf onder in het wonder dat HOLO heet. 


MANDY

16 juli – Q-dance | 22 juli – Da Tweekaz presents Tweekmania | 29 juli – Sub Zero Project presents The Renaissance of Rave

De Vlaamse hardstyle-artiest mag dan nog maar 23 jaartjes jong zijn, toch heeft ze al een berg aan ervaring. MANDY ging na haar optreden op Tomorrowland 2018 flink viraal. Dit leidde ertoe dat Tiësto vroeg of ze een remix wilde maken van megahit ‘Jackie Chan’. Met haar onuitputtelijke drive en grote internationale bekendheid, zal MANDY de party people gegarandeerd inpakken.


Salome

15 juli – Coincidence | 22 juli – Cage

Ze is gehuisvest in Berlijn, maar deze Georgische dame is een van de meest vooraanstaande belichamingen van de rijke, Georgische undergroundcultuur. Ze is resident-dj bij het Berlijnse Herrensauna en heeft als producer een heleboel toplabels op haar cv: Lobster Theremin, International Chrome en Mechatronica. Of het grote publiek klaar is voor haar blend van acid, electro, bloedsnelle techno en een vleugje trance? Dat moet wel! De eerste twee weekenden is ze in ieder geval van de partij.


ÖWNBOSS

28 juli – The Gathering at DreamVille | 29 juli – mainstage

Brazilië is een danceland in opkomst en ÖWNBOSS loopt voorop. Bij zijn debuut op Tomorrowland mag hij meteen op de mainstage spelen. Dat is niet zonder reden. Deze EDM-baas is verantwoordelijk voor de zomerhit ‘Move Your Body’ en maakte al officiële remixes voor legends Tiësto en David Guetta. Genoeg reden om een kijkje te gaan nemen, dus!


Ben Klock

22 juli – Exhale

Je ziet hem misschien liever in een donker hol zoals de Berghain of Warehouse Elementenstraat. Ergens snappen we dat, maar toch is Ben Klock op een festival zeker de moeite waard. De Berlijnse technomeister stond al op talloze festivals en ook al vaker op Tomorrowland. Dit jaar is hij er in het tweede weekend bij op de stage van Amelie Lens. Dan weet je het wel, hè? Techno in al zijn glorie!


Amber Broos

17 juli – Freedom | 21 juli – The Gathering at DreamVille | 24 juli – Freedom | 28 juli – The Gathering at DreamVille

Degenen die wel eens naar StuBru luisteren, zullen Amber Broos al kennen. Pas negentien jaar is ze. Aan ervaring is er echter geen gebrek! Al sinds haar twaalfde is ze altijd met platen in de weer. Ze draait wekelijks op de radio, maar dus ook gewoon live voor publiek. Op Tomorrowland 2022 mag de jongeling maar liefst vier keer optreden. Een echte identiteit moet ze nog vinden, maar we weten al wel dat je een hele rits aan house, techno en allerhande Belgische electronica kan verwachten!


Oden & Fatzo

31 juli – Flow

Drie goedlachse gasten in een ruimtepak. Sounds crazy, maar het is gewoon supervet. Dit Franse trio laat zien dat house nog lang niet dood is. Sterker nog, ze maken het genre onsterfelijk. Piano’s, baslijnen, opzwepende drums. Het staat echt als een huis. Nee, als een house. Voor de ultieme zomervibe is Oden & Fatzo dé act om linksvoor te staan.


Tomorrowland 2022

Tomorrowland 2022 is van 15 t/m 17, 22 t/m 24 én 29 t/m 31 juli in recreatiegebied De Schorre, Boom. Alle info vind je via de website.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Redactie
Redactiehttp://tioh.nl/
Redactie-account van TIOH, gebruikt voor algemene items of incidentele gastbijdragen. De naam van de schrijver vind je dan bovenaan het artikel.

Gerelateerd

Het beste van Het Huis, voordat we stoppen: 8 jaar TIOH in 8 top-items

Na ruim 8 jaar komt op 1 september een einde aan This Is Our House. We gaan door als...

Tijdperk TIOH eindigt na 8 jaar: Dit waren de hoogtepunten van Mark van Bergen

Op 1 juli bestond This Is Our House 8 jaar. Het was meteen onze laatste verjaardag, want per 1...