maandag, maart 4, 2024

De 6 van 2016 volgens Atmozfears

-

Home » Algemeen » De 6 van 2016 volgens Atmozfears

We kijken al weer uit naar al die mooie feesten, releases en dj-sets van 2017, maar niet voordat we nog even de mooie oogst van afgelopen jaar knuffelen. This Is Our House vroeg een aantal dj’s – actief door heel het zuiden en in diverse stijlen – naar hun 6 favorieten van 2016. Dit keer: Atmozfears uit Rijen.

Festival van 2016

“Dan kies ik voor het weekendfestival Defqon.1 in Nederland. Het was echt het jaar van hele mooie festivals. Maar dat weekend, met optredens op de Gathering én de Closing voor zoveel mensen, was toch wel écht heel bijzonder. Dat zie je ook duidelijk terug in de clip van ‘What About Us’, mijn track samen met Audiotricz.”

Indoor feest van 2016

“Hardwell – Revealed in de Heineken Music Hall tijdens ADE. Hier mocht ik afsluiten en kwam Robbert (Hardwell) het laatste half uur nog met mij mee draaien. We zijn toen uiteindelijk nog meer dan 20 minuten doorgegaan. Ik hoefde mij ook niet in te houden, dus ik heb hier best stevig gedraaid. Het publiek vond het geweldig.”

Mooiste moment

“De woorden van Robbert tijdens Revealed. Hij is als een grote broer voor mij, maar dit had ik echt niet verwacht. Op het moment zelf, had ik het idee dat hij iets tegen het publiek zei. Maar toen de volgende dag alle blogs volstonden met zijn speech, begreep ik wat voor impact het in de hele scene had gehad.”

https://www.youtube.com/watch?v=w6GMlHLiDME

 Track van het jaar

“Noisecontrollers – Spirit of Hardstyle. Deze track is nog niet officieel uitgebracht.”

Talent van 2016 

“Sub Zero Project”

Privé-moment van het jaar

“Mijn tourschema was best heftig dit jaar.  Vooral de laatste anderhalve maand ben ik nauwelijks thuis geweest. De momenten die ik met familie en vrienden thuis heb kunnen doorbrengen, waren voor mij daarom extra speciaal.”

Atmozfears


Atmozfears

Atmozfears is één van de meest getalenteerde dj/producers in de hardstylescene. Of het nu euforische hardstyle is of het stevigere werk, hij draait er zijn hand niet voor om. Hardwell roemde zijn talent nog tijdens Revealed op ADE. Atmozfears vloog in 2016 van land naar land en van continent naar continent, waar hij er altijd in slaagde om het publiek mee te nemen op zijn muzikale reis.

Check het Soundcloud-account van Atmozfears voor meer muziek.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

Nieuwe hardstyle releases in november: De top 3 van Mandy van der Donk en Peter de Valck

Elke maand komen er honderden nieuwe releases uit. En elke maand staan er tientallen nieuwe artiesten op met nieuwe...

20 years of Qlimax: Journey Through Sound

Zaterdag 28 november was het weer tijd voor Qlimax. Ditmaal een andere editie dan wij gewend zijn. Alsnog wist...