vrijdag, december 8, 2023

De 6 van 2016 volgens B-Front

-

Home » Algemeen » De 6 van 2016 volgens B-Front

We kijken al weer uit naar al die mooie feesten, releases en dj-sets van 2017, maar niet voordat we nog even de mooie oogst van afgelopen jaar knuffelen. This Is Our House vroeg een aantal dj’s – actief door heel het zuiden en in diverse stijlen – naar hun 6 favorieten van 2016. Voor de aftrap tekent B-Front uit Veldhoven.

Festival van 2016

“Lastig, want er waren er weer zoveel die heel vet waren. Voor mij was draaien op de mainstage van Defqon.1 een geweldige ervaring. Maar ook de Loudness-area op Decibel outdoor was te gek. Kortom, er waren afgelopen zomer genoeg mooie ervaringen.”

Indoor feest van 2016 

“Dat is voor mij natuurlijk X-Qlusive B-Front, mijn eigen feest in de Heineken Music Hall. Het was bijzonder, mooi, genieten en geweldig. Het feest was uitverkocht en de sfeer was de hele avond en nacht geweldig. Verder was Qlimax ook weer geweldig. Draaien in het GelreDome is toch iets bijzonders. Ik heb veel toffe reacties gehad op mijn set.”

Mooiste moment

“X-Qlusive B-Front was de mooiste. Die avond stond helemaal in het teken van mij en dat is bijzonder.”

Track van het jaar 

“Ik vond dit jaar toch een heel goed jaar voor hardstyle, mede omdat producers weer wat meer de melodieën en het gevoel opzoeken. Maar ook hier is het lastig kiezen, daarom kies ik 2 tracks.”

ANDY SVGE – Gravity

Phuture Noize – The World Beyond

“Het zijn allebei tracks waarin heel veel gevoel zit. Daarnaast zijn het ook uitstekende producties.”

Talent van 2016 (wie moeten we volgens jou in de gaten houden?) 

“Dat zijn dezelfde artiesten als bij de vorige vraag. Phuture Noize is super getalenteerd. Met hem heb ik recent ook de track ‘The Paradox’ gemaakt. Die plaat is uitstekend ontvangen door het publiek. ANDY SVGE is een nieuwe naam, maar hij heeft meteen een goede sounds. Ook met hem heb ik een plaat gemaakt, die volgend jaar wordt uitgebracht.”

Privé-moment van het jaar

“Ik heb een huis gekocht. Daar ben ik heel blij mee natuurlijk, maar het heeft me het afgelopen jaar ook genoeg stress bezorgd. Gelukkig zijn de werkzaamheden bijna klaar en daarom haal ik er straks ook heel veel voldoening uit.”


B-Front

Een pionier in de hardstylescene. B-Front beleefde één van zijn muzikale hoogtepunten in de eerste maand van 2016, toen hij zijn eigen X-Qlusive had in de Heineken Music Hall. Zijn sound is uit duizenden te herkennen. Stevig, maar altijd met een melodie en soms vol melancholische klanken. De energie van B-Front tijdens het draaien slaat altijd over op het publiek.

Check het Soundcloud-account van B-Front voor meer muziek.

B-Front

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

De top 3 hardstyle releases in maart 2023: dit zijn de beste tracks

Elke maand komen er honderden nieuwe releases uit. En elke maand staan er tientallen nieuwe artiesten op met nieuwe...

De top 3 hardstyle releases in september 2022: dit zijn de beste tracks

Elke maand komen er honderden nieuwe releases uit. En elke maand staan er tientallen nieuwe artiesten op met nieuwe...