vrijdag, april 23, 2021
HomeFeatures2020 ravend starten met techno en house

2020 ravend starten met techno en house

-

Het zonnetje heeft plaatsgemaakt voor de eerste regendruppels, de winterjassen worden weer aangetrokken. Stiekem wordt het eerste knalvuurwerk bij onze oosterburen ingeslagen. Je kan de oliebollen zelfs al bijna ruiken. Het duurt nog eventjes, maar voor je het weet sta je de laatste secondes van 2019 weg te tellen onder het genot van een glaasje champagne. Natuurlijk wil je dat jouw 2020 knallend van start gaat, en daar weet This Is Our House wel raad mee. Daarom zetten wij voor jou dé vetste feesten op een rijtje zodat je het nieuwe jaar op je allerbest kan beginnen. Deze keer: techno en house.

Verknipt New Year’s Eve 2019 (Event)

- Advertisement -

Goed nieuws voor de techno-vlinders en house-liefhebbers onder ons. Verknipt komt dit jaar met de allereerste editie van Verknipt NYE, die plaats zal vinden in Amsterdam. Eén stage, 2000 feestgangers en een veelbelovende productie. Wie wil daar nou niet bij aanwezig zijn? Binnenkort wordt de line-up bekendgemaakt, dus houd de socials van Verknipt goed in de gaten!

 


 

Duikboot Oud & Nieuw (Event)

Zoals het festival zelf zegt, willen ze ‘het oude jaar af proosten en het nieuwe jaar in dansen’. Natuurlijk terwijl je naar de lekkerste house-, techno- en disco-beats luistert. De kaartverkoop van deze editie van Duikboot Oud & Nieuw, die in Breda plaatsvindt, is onlangs begonnen. Wees er snel bij, want vorig jaar was de editie stijf uitverkocht.

 


 

Awakenings New Year’s Eve (Event)

Ook dit jaar keert Awakenings tijdens nieuwjaar terug om de laatste uurtjes van 2019 uit te raven. Het event vindt plaats in, hoe kan het ook anders, de Gashouder in Amsterdam. Dit is echt de thuisbasis voor Awakenings, en onderscheidt zichzelf van andere locaties. Dit, natuurlijk samen met de fijne deuntjes van onder anderen Reinier Zonneveld, geven je de garantie dat je 2020 wel héél goed start.

 

2020 stampend van start gaan? This Is Our House zette al eerder de hardste nieuwjaarsfeesten op een rijtje!

- Advertisement -

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

Nieuwe hardcore releases: De top 3 van Joes Maas – april

Elke maand komen er honderden nieuwe releases uit. En iedere maand staan tientallen nieuwe artiesten op met nieuwe muziek....

Luister terug: Dutch Dance Talks – Hardcore Special met Da Mouth Of Madness en Rob Gee

De 8e aflevering van Dutch Dance Talks had een speciale invulling. Op donderdag 15 april konden de luisteraars, hosts...