vrijdag, december 8, 2023

De 5 van 2015 volgens… Die Grote (Losjes, Den Bosch)

-

Home » Genres » House » De 5 van 2015 volgens… Die Grote (Losjes, Den Bosch)

We kijken al weer uit naar al die mooie feesten, releases en dj-sets van 2016, maar niet voordat we nog even de mooie muzikale oogst van afgelopen jaar knuffelen. Our House vroeg een aantal dj’s – actief door heel Brabant en in diverse stijlen – naar hun 5 favoriete tracks van 2015. In deel 1: Die Grote uit Den Bosch, alias voor Albert Jan Buitendijk van party-collectief Losjes.

Die Grote – Cool (Original Mix)

“Eerste buitenlandse release die ik heb gehad, dus voor mij heel speciaal. Een vocal erin die iedereen kent en door de energie die de plaat heeft krijgt hij iedere dansvloer aan de gang.”

Anotr – Strobe (Original Mix)

“De breaks in deze plaat, gecombineerd met de vocalen, vind ik echt fantastisch. Heerlijk om midden in je set de tent even mee op z’n kop te zetten.”

Kavinsky – Nightcall (Bjorn Wolf 80s edit)

“Deze plaat heb ik nog niet zo heel lang in mijn bezit, maar wat een heerlijke toegift-track. Ondanks de stevigere kick en de uptempo beat eronder is de ziel van deze plaat hetzelfde gebleven. Bjorn (uit Breda, red.) heeft in mijn ogen een pareltje afgeleverd!”

Simion – Give You Love (The Piano) (Dario D’Attis Remix)

“Vanaf dag één ben ik al een liefhebber van de sound van Dario D’Attis. Zijn groove vind ik echt ongeëvenaard. Deze plaat is daar geen uitzondering op.”

 

Mark Jenkyns – On Me (feat. MC Chickaboo) [Skream Remix]

“Skream heeft de afgelopen jaren de overstap gemaakt van dubstep naar house. In mijn ogen heeft hem dat geen windeieren gelegd. Deze remix is daar een goed voorbeeld en draai ik eigenlijk nog bijna in ieder setje!”

>> Check ook onze feature over de opbloeiende scene in Den Bosch <<

Aankomende gigs Die Grote:

  • Losjes X P79, P79 Den Bosch (26-12)
  • NYE @ Gin Fizz, Gin Fizz Tilburg (31-12)

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Redactie
Redactiehttp://tioh.nl/
Redactie-account van TIOH, gebruikt voor algemene items of incidentele gastbijdragen. De naam van de schrijver vind je dan bovenaan het artikel.

Gerelateerd

PLOEGENDIENST Festival verrast met sterke, internationale line-up

Festival PLOEGENDIENST in Breda maakte vrijdag de verrassend diverse en internationale line-up van hun 2023-editie bekend. Met maar liefst...

Koningsdag: de events op een rijtje

Op de verjaardag van de koning kleurt het hele land met oranje feestjes en festivals. Benieuwd wat er in...