maandag, december 4, 2023

De 5 tracks van 2015 volgens… TESSLER

-

Home » Genres » House » De 5 tracks van 2015 volgens… TESSLER

We kijken al weer uit naar al die mooie feesten, releases en dj-sets van 2016, maar niet voordat we nog even de mooie muzikale oogst van afgelopen jaar knuffelen. Our House vroeg 6 dj’s – actief door heel Brabant en in diverse stijlen – naar hun favoriete tracks van 2015. In deel 3: TESSLER uit Tilburg. Hij selecteerde een vijftal niet-alledaagse releases, variërend van luister-elektronica tot diepe house en techno.

Grum – Sunday Blue Sky 

“Deze plaat is voor mij toch wel dé plaat van 2015. Misschien niet de meest verrassende track, maar heb de meest gave momenten van m’n gigs meegemaakt op deze plaat. Een plaat vol euforie en twee geweldige climaxen. En pure kwaliteit!”

 

I Break Horses – Faith (The Field remix)

“Stevige track die je meeneemt in een donker verhaal wat zonder eind lijkt te zijn. Een paar onverwachte elementen die super werken op de dansvloer.”

https://www.youtube.com/watch?v=XFGU4b2PR9E

In Aeternam Vale – Valium Water (In The Dark Again 02)

“Hypnotiserende track die erg goed werkt op de dansvloer. Laat deze plaat zijn hele verhaal uitvertellen voordat je ‘m doormixt naar een volgende track!”

https://www.youtube.com/watch?v=6erObnw1_fY

Duty Kid – Arvéschida

“Prachtig trompetspel door Mario Massa in deze euforische plaat. Een plaat om prime-time in je set te draaien, maar je moet deze wel brengen. Een flinke beukplaat erna doet wonderen!”

Drvg Cvltvre – New Earth Army

“Beukplaat eerste klas! Dit zijn de tracks waar ik vaak lang naar moet zoeken: platen die simpel, pakkend, stevig maar niet plat zijn. En dan komt er later in de track nog een ijzersterke melodielijn in die iedereen op de dansvloer naar het einde van de plaat ‘draagt’.”

https://www.youtube.com/watch?v=OhVmQVAMRX0

Volgende gigs van TESSLER:

Donderdag 31 dec: Vorstelijck @ NS Koepelhal, Tilburg
Volg TESSLER op Facebook en luister naar hem via Soundcloud.

 

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Redactie
Redactiehttp://tioh.nl/
Redactie-account van TIOH, gebruikt voor algemene items of incidentele gastbijdragen. De naam van de schrijver vind je dan bovenaan het artikel.

Gerelateerd

Deadmau5 komt exclusief naar 013 met spectaculaire show

Op maandag 13 juni 2022 komt één van de meest herkenbare artiesten ter wereld naar Poppodium 013. Deadmau5 brengt...

Bass music in november: De tips van Daan Coerver

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights. Daan...