ADE 2022: 6 onmisbare events voor fijnproevers

-

Home » Features » ADE 2022: 6 onmisbare events voor fijnproevers

Vanaf woensdag 19 oktober kleurt Amsterdam voor vijf dagen weer geel-zwart. Kolossale organisaties als Awakenings en AMF trekken duizenden bezoekers naar de hoofdstad. Toch zijn er ook voor de fijnproevers nóg wat kleine maar fijne events te ontdekken. TIOH spit het gigantische programma door en zet voor jou 6 ADE 2022-parels op een rij!

Tekst: Casper Gout & Duarte dos Santos Estrafalhote

PUNT. presents Truncate Labelnight | 19 oktober | Oosterbar

PUNT. ADE 2022 I

“In the beginning there was Jack. And Jack had a groove”. Deze klassieke house vocal kennen we allemaal, maar er zijn weinig technofeesten waar deze tekst beter bij past als bij Truncate’s label night. De technobaas uit LA reist met een killer line-up af naar de Oosterbar met een toffe showcase voor zijn vooraanstaande label. Jacking techno, minimale grooves en kilo’s aan kwaliteit. Met o.a. Truncate, Gene Richards Jr., Hertz Collision, Skov Bowden én Kai van Dongen.

Er zijn voor PUNT. presents Truncate Labelnight nog tickets beschikbaar via deze link.


PIV ADE | 20, 21 & 23 oktober | Madam & Chicago Social Club

PIV ADE 2022 III

PIV is voor house-liefhebbers eigenlijk een must-know. Zowel door de fijne platen, artiesten en events die zij voortbrengen. Names als Artmann, Chris Stussy én Iris Menza weten feestgangers met het house-virus te besmetten. Daarom is het heerlijk dat de organisatie maar liefst drie events op de kalender heeft gezet. En voor house van de bovenste plank zijn er ook top-locaties nodig. Voor de eerste twee dagen zal Madam, de twintigste etage van de A’DAM Tower, het toneel zijn. De ADE-afsluiter wordt gevierd in de Chicago Social Club. Over de line-up kunnen wij je nog weinig vertellen maar dat die snor zit, is een garantie.

Er zijn voor PIV ADE Closing Party nog tickets beschikbaar via deze link.


RATHERLOST x Lofi ADE | 21 oktober | Lofi

RATHERLOST ADE 2022 III

Lofi blijft doorpakken tijdens ADE. Deze gloednieuwe club (met binnentuin) groeide deze zomer uit tot hotspot. Tijdens deze editie van ADE zal dat niet anders zijn. RATHERLOST pakt uit met een kneiterdikke line-up die in de warehouse van Lofi goed tot zijn recht zal komen. Met een goeie blend van lokale favorieten en internationale powerhouses kan het niet anders dat dit een rave voor in de boeken gaat worden! Met o.a. Oscar Mulero, Stranger, Planetary Assault Systems én Nørbak.

Er zijn voor RATHERLOST x Lofi ADE alleen nog via Ticketswap tickets beschikbaar.


No Art ADE Weekender | 21, 22 & 23 oktober | De Hollandsche Manege

NO ART ADE 2022 IV

Het organiseren van events heeft No Art tot een absolute kunst verheven. Met piekfijne edities in Paradiso en het Transformatorhuis, heeft de organisatie haar strepen verdiend. Tijdens ADE 2022 is er opnieuw een klassieke venue van stal gehaald. Op de vrijdag, zaterdag en zondag zullen de warme houseplaatjes al dravend door de Hollandsche Manege klinken. Ook hier blijft de line-up nog even geheim. Het is een cliché, maar toch; bijzijn is meemaken.

Er zijn voor No Art ADE Weekender nog tickets beschikbaar via deze link.


Intercell X Anetha Invites | 22 oktober | H7 Warehouse

INTERCELL ADE 2022 V

Het blijft tof dat de positie van vrouwen in de dancescene met de dag sterker wordt. Tijdens Intercell ADE wordt dat beeld bevestigd met de hostings van Rebekah en Anetha. Op Anetha’s hosting wordt het écht aanpoten, want de line-up is stevig. Met een hele rij aan artiesten die het liefst 145+ bpm draait, lijkt het ons verstandig een handdoek mee te brengen. Met o.a Anetha, UFO95, Mama Snake én Peachlyfe.

Er zijn voor Intercell x Anetha Invites alleen nog via Ticketswap tickets beschikbaar.


FLOW ADE x Lovelee | 22 oktober | Lovelee

FLOW ADE 2022 VI

De laatste tip uit onze selectie is er een met ongelofelijk veel groove. Eén blik op de line-up zegt meer dan genoeg: dansen geblazen. De Nederlandse housebaas Franky Rizardo trommelt even het beste aan tech- en deep house op. Ook aan de internationale line-up is weinig op te merken. Conclusie: de Lovelee raakt op zaterdag zonder enige twijfel in de juiste flow. Met o.a. Franky Rizardo, Luuk van Dijk, Latmun én Jasper Fioole.

Er zijn voor FLOW ADE x Lovelee nog tickets beschikbaar via deze link.


Meer ADE 2022?

Ben je nog niet uitgelezen? Check dan zeker onze andere artikelen over Amsterdam Dance Event! Voor meer informatie over het volledige programma of tickets voor ADE 2022, check je de website.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Redactie
Redactiehttp://tioh.nl/
Redactie-account van TIOH, gebruikt voor algemene items of incidentele gastbijdragen. De naam van de schrijver vind je dan bovenaan het artikel.

Gerelateerd

PLOEGENDIENST Festival verrast met sterke, internationale line-up

Festival PLOEGENDIENST in Breda maakte vrijdag de verrassend diverse en internationale line-up van hun 2023-editie bekend. Met maar liefst...

De top 3 hardcore releases in maart 2023: dit zijn de beste tracks

Elke maand komen er honderden nieuwe releases uit. En iedere maand staan tientallen nieuwe artiesten op met nieuwe muziek....