dinsdag, oktober 3, 2023

Tot op de dansvloer! (Afscheidscolumn Bart)

-

Home » Uncategorized » Tot op de dansvloer! (Afscheidscolumn Bart)

Na bijna vier jaar ga ik dit mooie huis verlaten. Dat voelt best raar om zo op te schrijven. Maar het is een goede, weloverwogen beslissing om dit hoofdstuk te sluiten. 

 

Ik stop niet met mijn werk voor This Is Our House omdat de liefde voor de muziek, hardstyle in het bijzonder, is bekoeld. Dat zal namelijk nooit gebeuren. De muziek is een onderdeel van mijn leven en zal dat ook blijven.

Die passie was ook een van de redenen om in februari 2015 samen met Mark het avontuur aan te gaan en deze mooie website te starten. Er gebeurde – en gebeurt nog steeds – zoveel moois op het gebied van dance in het zuiden des lands, dat de aandacht daar eens goed op gevestigd moest worden.

Het was altijd mijn doel om artiesten een beetje uit de tent te lokken

Bart Elzendoorn

Trots

En dat is gelukt! Ons platform groeide, de websitebezoekers stegen, de verhalen kregen een steeds groter bereik. Ik ben trots dat ik die mooie ontwikkeling van zeer dichtbij heb meegemaakt.

Met goed gevoel kijk ik terug op mooie interviews met dj’s. Het was altijd mijn doel om artiesten een beetje uit de tent te lokken. Om zo een verhaal te kunnen schrijven dat nog niet geschreven was. Ik herinner me gesprekken met B-Front, Frequencerz, Phuture Noize bijvoorbeeld. Heel open, met diepgang.


Volg TIOH op Facebook:


Zelf vond ik het ook heerlijk om verhalen te maken die relevant zijn. Een trend signaleren, daar vervolgens induiken en verwerken tot een artikel. Zo ontstond bijvoorbeeld het verhaal waarom steeds meer indoorfeesten overdag worden gegeven.

Ik stop omdat al deze werkzaamheden niet meer goed te combineren zijn met mijn werk- en privésituatie. Al mijn werk voor This Is Our House vraagt nu eenmaal behoorlijk wat tijd en die tijd is er vaak niet. Daarom is het tijd om de deur van dit huis achter me dicht te doen.

Het was me een waar genoegen, en tot op de dansvloer!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

DE DANCE-ADVOCAAT over boekingskantoren: Op naar meer shows, liefst via duurzame deal

Achter de industrie van events, dj’s, labels en releases gaat een wondere, maar niet zo vaak belichte wereld van...

De dance-advocaat over artiestenmanagers: magie of illusie?

Achter de industrie van events, dj’s, labels en releases gaat een wondere, maar niet zo vaak belichte wereld van...