maandag, maart 4, 2024

IN BEELD: Uitverkocht 7th Sunday Festival 2018

-

Home » Puinhoop Kollektiv » IN BEELD: Uitverkocht 7th Sunday Festival 2018

Eerste Pinksterdag kwamen 40.000 bezoekers bij elkaar in Erp voor het uitverkochte 7th Sunday Festival. Het weer was heerlijk, de artiesten draaiden fijn en er was voor het eerst een livestream, waarbij mensen de hele dag konden meegenieten via SLAM!. Wij spoelen nog even terug voor een beeldverslag. De foto’s zijn gemaakt door Boy Hoogvorst, Coen van Tartwijk, Richard Brunsveld en Philippe Wuyts. 

Van techno in de Reboot tot de hardere stijlen in de Hard Nature, er waren 16 stages te vinden met een breed aanbod aan muziek. Grote namen als Ingrosso, Steve Aoki, Showtek en Sam Feldt zorgden daar onder anderen voor, niet zelden omlijst door lichtshows, entertainment en vuurwerk. Daarnaast waren er live optredens van onder andere Kennéh, Baby Blue en Wolter Kroes.

7th sunday

7th sunday

De ontdekkingsreis over het terrein was dit jaar groter dan ooit met de vernieuwde ‘Playground’. Bezoekers konden levensgroot beerpongen, 360° twister spelen, stoelendans in het donker doen en veel meer.

7th sunday

De SLAM! Stage heeft dit jaar een andere plek op het festivalterrein gekregen, waardoor er ruimte gemaakt kon worden voor een nieuwe stage: The High, een classic area. Met optredens van onder andere Dr. Lektroluv, Sander Kleinenberg en Benny Rodrigues, die dansbare house draaiden met een knipoog naar vroeger.

7th Sunday festival7th sunday

Er werd gefeest tot laat in de avond met onder meer optredens van Joris Voorn, Jax Jones, Ben Sims en Gunz for Hire.

7th sunday

Het thema ‘The Colorful Seven’, kwam goed tot uiting in de 29 meter hoge, kleurrijke mainstage. De bezoekers konden op de mainstage genieten van veel verschillende artiesten. Naast de mainstage waren er nog 15 andere stages, waaronder de Reboot voor techno fans, de Hard Nature voor liefhebbers van hardere stijlen, de SLAM! stage met artiesten als Jonna Fraser & Band, LNY TNZ en Kraantje Pappie.

7th sunday

 

7th sunday


Meer 7th Sunday?

Zie de Facebookpagina van 7th Sunday voor meer foto’s. De volgende editie van 7th Sunday is op 9 juni 2019. Bovenstaande foto’s zijn gemaakt door Philippe Wuyts.

This Is Our House was zondag ook met het videoteam aanwezig in Erp (hieronder in actie bij Ben Sims). Binnenkort kun je hun item verwachten, stay tuned!

Andre Ben Sims

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Redactie
Redactiehttp://tioh.nl/
Redactie-account van TIOH, gebruikt voor algemene items of incidentele gastbijdragen. De naam van de schrijver vind je dan bovenaan het artikel.

Gerelateerd

Hardstyle tips in juni 2022: deze highlights mag je niet missen

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en...

Kopstukken woest over abortus uitgaansleven, ruim 30 partijen sluiten zich aan bij kort geding

Publiek en professionals in het uitgaansleven hebben woest gereageerd op het aborteren van de Summer Of Love, vrijdag, door...