woensdag, december 6, 2023

IN BEELD: Atmoz Classics Outdoor

-

Home » Funk » IN BEELD: Atmoz Classics Outdoor

Voor één dag was recreatiegebied De IJzeren Man in Eindhoven afgelopen zaterdag een grote openlucht discotheek. Het 20-jarig bestaan van het concept Atmoz én de 5e editie van Atmoz Classics Outdoor werden gevierd. Wat heet, goed gevierd!

In de aanloop naar Atmoz Classics Outdoor doken we samen met Pat Claesen (Pat Krimson) en Rene Smeets van Minority Events in de historie van het o zo legendarische concept. Vele gedenkwaardige feestjes kwamen voorbij, herinneringen werden opgehaald. En als we over 5 jaar opnieuw met deze mannen om de tafel zitten bij de 10e verjaardag, zal het over dit dubbel jubileum gaan.

>> Zie ook: De openlucht discotheek die Atmoz Classics Outdoor heet <<

In datzelfde interview kondigden Claesen en Smeets een intieme, overdekte dansvloer aan. En natuurlijk was die er ook. De muziek, led-schermen, lichten en lasers brachten je terug naar het gevoel van die goede, oude Atmoz-tijd. En laten we de danseressen niet vergeten.

Atmoz Classics Outdoor was precies zoals het bedoeld was. Hieronder een fotoselectie (Foto’s: Different Eye Photography/Joris Bisschops). Het hele album vind je hier.

Atmoz Classics Outdoor 2016

Atmoz Classics Outdoor 2016

Atmoz Classics Outdoor 2016

Atmoz Classics Outdoor 2016

Atmoz Classics Outdoor 2016

Atmoz Classics Outdoor 2016

Atmoz Classics Outdoor

Atmoz Classics Outdoor 2016

Atmoz Classics Outdoor 2016

Atmoz Classics Outdoor 2016

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

Hardstyle en hardcore in juni: de partytips van Bart Elzendoorn

Where’s the party?! In aanloop naar de nieuwe maand geven 2 van onze vaste gidsen je koers richting het betere feestgedruis...

IN BEELD: DJ Francois presents The Classixs

Zaterdag 11 februari was het Francois presents The Classixs. Het Klokgebouw in Eindhoven werd door Minority Events voor één nacht...