vrijdag, december 8, 2023

IN BEELD: Bonzai Classics

-

Home » Funk » IN BEELD: Bonzai Classics

De Effenaar ging na uitverkochte edities in 2013, 2014 en 2015 ook dit jaar weer los bij Bonzai Classics. De oude Belgische sound stak weer de grens over en de bekende dj’s uit de Bonzai-stal waren daar verantwoordelijk voor. 

Achter de knoppen stonden Bonzai Allstars, Bountyhunter, Franky Kloeck en Airwave. Het werd een gedenkwaardige avond met de beste retrotracks van Belgische komaf. Liefhebbers van het ‘zwarte goud’ werden ook op hun wenken bediend met een speciale vinyl set van Bountyhunter.

Fotografe Willeke Machiels legde Bonzai Classics vast op de gevoelige plaat. Hieronder een selectie, het hele album vind je hier.

Bonzai Classics

Bonzai Classics

Bonzai Classics

Bonzai Classics

Bonzai Classics

Bonzai Classics

Bonzai Classics

Bonzai Classics

Bonzai Classics

Bonzai Classics

 

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

IN BEELD: DJ Francois presents The Classixs

Zaterdag 11 februari was het Francois presents The Classixs. Het Klokgebouw in Eindhoven werd door Minority Events voor één nacht...

Memorylane trapt 2017 af op nieuwe locatie in Nijmegen

Een nieuw jaar biedt nieuwe uitdagingen. Na 4 succesvolle edities in het Klokgebouw te Eindhoven, slaat Memorylane namelijk haar vleugels...