woensdag, december 6, 2023

IN BEELD: Grenswerk: AM met Dave Clarke, Nadia Struiwigh e.a.

-

Home » Genres » Techno » IN BEELD: Grenswerk: AM met Dave Clarke, Nadia Struiwigh e.a.

Techno van de bovenste plank, waar een goed gevulde zaal met zo’n 400 man tot de kleine uurtjes van smulde. Grenswerk in Venlo kijkt terug op een geslaagde nacht met Dave Clarke, Nadia Struiwigh en Nimm2, afgelopen zaterdag. We blikken nog even terug met een selectie foto’s die huisfotografe Pam van den Broek maakte.

 

Grenswerk Dave Clarke

Onlangs schreven we al dat de nachten van Grenswerk steeds meer vorm krijgen. Eerst was er al het nieuwe gebouw en een flinke impuls aan events, nu pakt het poppodium door. Met een nieuwe danceprogrammeur (Bob Canters), nachtlabel Grenswerk:AM (GW:AM) en nog meer mooie feesten.

Zoals die van zaterdag, met Dave Clarke (foto’s hierboven en -onder). De Brits-Nederlandse ‘baron van de techno’ was niet het eerste internationale boegbeeld van het genre dat in Venlo aanmeerde. Eerder werden Ben Sims en Jeff Mills al aangetrokken.

Naast Dave Clarke stond ook Nadia Struiwigh (foto’s onder) op de line-up. Deze dame gooit de laatste jaren hoge ogen met haar sfeervolle releases, onder andere op Central Processing Unit Records.

 


Grenswerk: AM

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom de danceprogrammering van Grenswerk? Volg de Facebookpagina van GW:AM. Daar vind je ook meer foto’s van zaterdagnacht.

Komende evenementen o.a.:

24-3 Trippedelic – Beyond Reality

31-3 Airwalk presents Coldharbour Night met o.a. OMNIA

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Mark van Bergen
Mark van Bergen
Architect en Huisbaas. Schrijft sinds 2002 professioneel over elektronische dansmuziek en de partyscene. Interviewde zo vele groten en kleinen der aarde. Zijn boekdebuut 'Dutch Dance' (2013) werd bekroond met de Pop Media Prijs en kreeg een internationale opvolger (2018). Daarnaast schreef Mark (mee aan) boeken over Extrema, Awakenings en Thunderdome. Hij doceert over de dance-industrie op Fontys ACE.

Gerelateerd

21×2021: het jaar van Nifra

2021: Het jaar van de (te) korte Summer of Love, Unmute Us-demonstraties, vaccinaties en QR-codes. Opnieuw had COVID-19 de...

Carnaval Ontwijkend Gedrag: Carnaval vieren zonder hoempapa

Eind februari wordt het zuiden van het land omgetoverd tot een wereld vol verklede mensen, hoempapa-muziek en heel veel...