maandag, november 30, 2020
Home Music House IN BEELD: Lakedance

IN BEELD: Lakedance

-

Zeg Aquabest en de link met Lakedance is snel gelegd. Het festival is een van de vertrouwde gezichten in het zuidelijke festivallandschap. De eerste zomereditie van dit jaar was misschien niet extreem zonnig, maar dat mocht de pret niet drukken. 

De namen logen er niet om. Sick Individuals, R3hab, Technasia, LNY TNZ en FeestDJRuud zijn slechts een greep uit de acts die voor de muzikale doping zorgden. Het was prima vertoeven bij de 6 stages die het festival rijk was. Fijne sfeer, prima weer (terwijl regen niet uitgesloten was), lekkere muziek. Wat wil een mens nog meer?

Foto’s Lakedance

Gelukkig hebben we de foto’s nog, om nog even na te genieten van die fijne party. De plaatjes zijn geschoten door Maurice Vinken, Willeke Machiels, Tom Doms en Vincent van den Boogaard. De volgende editie wordt gehouden op zaterdag 13 augustus.

- Advertisement -

Lakedance 2016

Lakedance 2016

Lakedance 2016

Lakedance 2016

Lakedance 2016

Lakedance 2016

Lakedance 2016

Lakedance 2016

Lakedance 2016

Lakedance 2016

- Advertisement -

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
- Advertisment -

Must Read

DANCE & DRUGS – John van den Heuvel: ‘Legaliseren is geen...

De polarisatie in het Nederlandse drugsdebat is compleet. Op rechtsachter een CDA-minister die minder festivals wil en 'gebruikende' partypeople medeschuldig acht aan drugscriminaliteit. Linksbuiten...