vrijdag, maart 5, 2021
Home Features In Beeld : Next Feel The Sound

In Beeld : Next Feel The Sound

-

Het is rond, zilverkleurig, hard en staat in het midden van de zaal van de Bredase Avenue. Ra-ra, wat is het? Het is de DJ-booth! Next Feel the Sound besloot voor de eerste editie van het nieuwe jaar eens op een andere uit manier te pakken en verplaatste de draaitafels gewoon een aantal meter. Misschien hadden ze de term surround sound iets te letterlijk genomen, maar tof is het in ieder geval wel! Niet alleen de venue was leuk aangekleed, over de line-up mocht ook niemand klagen. Niemand minder dan onder andere het duo Lucas & Steve, partybaas Funkerman, Brothers in the Booth kwamen plaatjes draaien en zij werden allemaal enthousiast ontvangen door petit lady MC Boogshe.

Oh ja, om naast Funkerman de Bredase delegatie nog even compleet te maken kwam house meester/keizer/god/koning/baas/generaal etc. Hardwell ook nog even een kijkje nemen.

Fotograaf Marcel van Dorst trok zijn camera uit de kast en kwam thuis met deze plaatjes:

- Advertisement -

_H7Z7458 _H7Z7525 _H7Z7541 _H7Z7565 _H7Z7603 _H7Z7614 _H7Z7650 _H7Z7741 _H7Z7816 _H7Z7713 _H7Z7723 _H7Z7738 _H7Z7711 _H7Z7471

 

 

- Advertisement -

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

Lucky few warmen op voor eerste keer dansen sinds een jaar: Ook TIOH is bij Back To Live in Ziggo!

Allemaal hebben we steeds meer zin om weer ongegeneerd los te gaan op een feest of festival. Voor sommige...

House en techno in maart: De tips van Mark van Bergen

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huis-gidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights....