zaterdag, maart 6, 2021
Home Features IN BEELD: Smeriger, smerigst met Vieze Vrienden

IN BEELD: Smeriger, smerigst met Vieze Vrienden

-

Eindhoven is een nieuwe BFF rijker op het gebied van echte fissa’s: Vieze Vrienden. Op pakjesavond vond dan ook de eerste editie plaats in club Arcade op Stratumseind. Waar normaal gesproken techno word gedrild ging het er deze keer echt straat aan toe met een übergeile dosis aan rnb, hiphop, bass en twerk shit. Terwijl de Sint weer aan het inpakken was werd er volop uitgepakt door alle stoute kindjes die zich lieten overgieten met champagne.

De line up bestond uit Tino Teams Up, Nicoline, Venance en The Clean Son. Sommige van deze alter ego’s zijn bekenden uit de Eindhovens nouveau riche dus voor wie meer straight up bangers en classics wil; Vieze Vrienden is terug op Valentijnsnacht 13 Februari.

De Eindhovense nightlife fotograaf Dick Rennings was er ook bij en sausde even deze dikke platen er uit tijdens de dagger en schuur sessies:

- Advertisement -

www.dickrennings.comwww.dickrennings.comwww.dickrennings.comwww.dickrennings.comwww.dickrennings.comwww.dickrennings.comwww.dickrennings.comwww.dickrennings.comwww.dickrennings.comwww.dickrennings.comwww.dickrennings.comwww.dickrennings.comwww.dickrennings.comwww.dickrennings.com

- Advertisement -

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

Lucky few warmen op voor eerste keer dansen sinds een jaar: Ook TIOH is bij Back To Live in Ziggo!

Allemaal hebben we steeds meer zin om weer ongegeneerd los te gaan op een feest of festival. Voor sommige...

MY FIRST GIG: Broken Element (DE)

Elke dj weet het nog goed: de eerste keer draaien buiten de veiligheid van het eigen slaapkamertje en plots...