donderdag, november 26, 2020
Home Music House IN BEELD: Solar Weekend 2016

IN BEELD: Solar Weekend 2016

-

De Maasplassen in Roermond is hét festivalterrein voor Extrema’s Solar Weekend. Afgelopen donderdag was dat – vier dagen lang – de plek om los te gaan in Limburg. Our House blikt terug op dat weekend met een reeks mooie foto’s.

Ruim vier dagen was het feest, dus weinig slapen, veel dansen, prima weer en heel veel muziek. Heel veel muziek want de enorme line-up bood diversiteit met artiesten zoals Len Faki, Scooter, Caïro Liberation Front, Dr. Lektroluv, De Jeugd van Tegenwoordig, Omar Souleyman en nog heel veel meer.

Naast de muziek was er ook nog meer te beleven op Solar Weekend. Ruim zevenhonderd ‘creatieven’ waren betrokken bij Solar Weekend 2016. Dat zijn bouwers, theatermakers, kunstenaars, dansers, acteurs, maffe spellen, waterpistolen, hostings en nog veel meer creativiteit. Geniet van de foto’s en waan je even terug naar dat weekend.

- Advertisement -

Foto’s door: Coen van Tartwijk, Ellen van Lent, Kim Balster, Max Kneefel, Stef Geraets en Stephan Colen

Stephan Colen 6Stephan Colen 4Stephan Colen 3Stephan Colen 1Stef Geraets 3Max Kneefel 3Max Kneefel 2Max Kneefel 1Ellen van Lent 1Coen van Tartwijk 1

- Advertisement -

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Redactiehttp://tioh.nl/
Redactie-account van TIOH, gebruikt voor algemene items of incidentele gastbijdragen. De naam van de schrijver vind je dan bovenaan het artikel.
- Advertisment -

Must Read

DANCE & DRUGS – John van den Heuvel: ‘Legaliseren is geen...

De polarisatie in het Nederlandse drugsdebat is compleet. Op rechtsachter een CDA-minister die minder festivals wil en 'gebruikende' partypeople medeschuldig acht aan drugscriminaliteit. Linksbuiten...