zondag, november 29, 2020
Home Music House IN BEELD: We Are Electric

IN BEELD: We Are Electric

-

We Are Electric is inmiddels een gevestigde naam als het gaat om knalharde events in het Zuiden van Nederland. Afgelopen zaterdag vond de derde editie plaats in het Klokgebouw in Eindhoven. Met de gebeurtenissen in Parijs nog in ons achterhoofd werd om klokslag 12 uur een indrukwekkende minuut stilte gehouden. De Parijse dj Tchami knalde er daarna keihard in en het uitverkochte Klokgebouw ging totaal los. Onder andere Netsky, Joris Voorn, Sigma en Nymfo en Maduk lieten het nog tot in de vroege uurtjes nagalmen. 

Eén van Nederlands beste nightlife fotografen Bart Heemskerk was ook op We Are Electric en kwam terug met deze gruwelijke set foto’s:

Camo & Krooked

- Advertisement -

We Are Electric

Jarreau Vandal

Tchami // We Are Electric

Netsky

We Are Electric

The Flexican & MC Sef

We Are Electric

What So Not

We Are Electric

Secret Cinema

We Are Electric

- Advertisement -

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
- Advertisment -

Must Read

DANCE & DRUGS – John van den Heuvel: ‘Legaliseren is geen...

De polarisatie in het Nederlandse drugsdebat is compleet. Op rechtsachter een CDA-minister die minder festivals wil en 'gebruikende' partypeople medeschuldig acht aan drugscriminaliteit. Linksbuiten...