maandag, maart 4, 2024

IN BEELD: WiSH Outdoor

-

Home » Puinhoop Kollektiv » IN BEELD: WiSH Outdoor

Hoe erg het weer ons bezighoudt rond een festival (we schreven er uitgebreid over in onze serie over het festivalseizoen), werd afgelopen week opnieuw bewezen in de aanloop naar (en tijdens) WiSH Outdoor. Maar hoeveel regen er ook viel (vooral op vrijdag) en hoeveel modder er ook op het terrein lag, de 10e verjaardag van WiSH Outdoor werd er niet door verpest.  

Het contrast kon bijna niet groter. Waar het vorig jaar bijna 40 graden was, bleef de temperatuur afgelopen weekend steken op zo’n 18 graden. Een positieve verandering, want met 18 graden ga je natuurlijk veel lekkerder los.

>> Zie ook: Hoe WiSH Outdoor zich ontwikkelde tot festival van formaat <<

Het was de modder die het terrein soms lastig begaanbaar maakte. Gelukkig had organisator WiSH Events voor extra vlonders, houtsnippers en hooi gezorgd om de natte en vieze voeten te beperken.

>> Zie ook: WiSH Outdoor wordt steeds meer een minivakantie << 

Er werd daarom ook niet minder hard gefeest. De podia, met de 2 mainstages als absolute blikvangers, zagen er weer schitterend uit. Zowaar brak op zaterdag, na een paar kleine buitjes, ook de zon geregeld door en op zondag was het eigenlijk gewoon mooi weer. En dus leverde de 10e editie van WiSH Outdoor weer mooie plaatjes op. Kijk zelf maar.

Foto’s: FeestZoom.nl. Het hele album vind je hier.

WiSH Outdoor 2016

WiSH Outdoor 2016

WiSH Outdoor 2016

WiSH Outdoor 2016

WiSH Outdoor 2016

WiSH Outdoor 2016

WiSH Outdoor 2016

WiSH Outdoor 2016

WiSH Outdoor 2016

WiSH Outdoor 2016

Tot slot nog 1 bonusfoto. Manon van Happen was de gelukkige winnares van onze WiSH-winactie. Zij won 2 weekendtickets en stuurde ons onderstaande foto door.

Winnares winactie WiSH Outdoor

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

Hardstyle tips in juli 2022: deze highlights mag je niet missen

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en...

Hardstyle in oktober: De tips van Mandy en Peter

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights....