dinsdag, oktober 3, 2023

Raven tijdens carnaval? Dit zijn de meest leutige feestjes

-

Home » Algemeen » Raven tijdens carnaval? Dit zijn de meest leutige feestjes

Danceorganisatoren nemen het roer weer over tijdens de meest leutige periode van het jaar. Van hardstyle tot techno en van hardcore tot eclectic. Waar kun je dit jaar allemaal terecht tijdens carnaval? Net als vorig jaar zetten we de meest gekke carnavalsraves voor je op een rij. 

Tilburg

GoGoLoCo (PKHS, 8-2 t/m 13-2)

Het concept GoGoLoCo strijkt tijdens carnaval met een zesdaagse special neer in de nieuwe technoclub PKHS. Techno en techhouse à la carnaval is wat je kunt verwachten. Daarnaast belooft het concept volop show, gekkigheid en een volle bak aan energie mee te nemen naar Tilburg. We Go, We Are Loco!

>>Event

Daisy Carnaval Festival (Koepelhal, 10-2)

De eerste editie viel goed in de smaak bij het feestende publiek. Een terugkeer van Daisy Carnaval Festival kon dan ook niet uitblijven. Twee zalen vol confetti, ballonnen en gekkigheid is wat je te wachten staat. Daarnaast komen o.a Singlefeestje, Johnny 500 en Puinhoop Kollektiv langs om de Koepelhal op zijn kop te gaan zetten.

>>Event

Suburban Disco’s Carnavals Rave 2018 (Club Smederij, 10-2)

Suburban Disco pakt dit jaar opnieuw uit met de Carnavals Rave in Club Smederij. Carnaval met techno, waarbij o.a. muzikale duizendpoten Rod Malmok, Unofficial Milo en Julie achter de draaitafels staan.

>>Event

Het Sluwe Carnavalsfiske (Gin Fizz, 12-2)

De Sluwe Vos voor max. 90 man in de meest knusse club van het land? Hoe ze het voor elkaar hebben gekregen, dat mag Prins Carnaval weten, maar het gaat gebeuren in Gin Fizz. Samen met een klein gezelschap liefhebbers en een nog onbekende support-act gaan ze er één grote carnavalsgekte van maken tijdens dit sluwe feestje.

>> Event


Volg TIOH op Facebook


Eindhoven

THUNDERDOMMEL: Apollonaise 11 (Oude Rechtbank, 9-2 t/m 13-2)

Hossen, hakketakken en confetti happen à la carnaknal festivalstijl.  Dat kan allemaal op de 7e editie van het epische carnavalsfestival THUNDERDOMMEL. De line-up wordt binnenkort bekendgemaakt.

>>Event

Stampûhgat: Jungle Warfare (Dynamo, 9-2)

Dat in Eindhoven ook tijdens carnaval behoefte was aan hardstyle, bleek uit het succesvolle debuut van Stampûhgat vorig jaar. Een vervolg is daarom niet meer dan logisch. Met het jungle-thema moet het verkleden niet zo moeilijk zijn. Headliners: E-Force, D-Sturb en Sub Sonik.

>> Event

Stampuhgat 2018

Hakkûhgat: Jungle Warfare (Dynamo, 10-2)

Natuurlijk kan het hardcore-broertje van Stampûhgat (al bestaat Hakkûhgat langer) ook dit jaar niet ontbreken. Ook hier weer een jungle-thema, verder zal het muzikaal allemaal een tandje harder gaan. Het wordt, naar eigen zeggen van organisator Inner Vision, een guerillastrijd gevoerd met serpentine, confetti en vele liters bier. Kopstukken zijn Tha Playah (live), Korsakoff en Nosferatu.

>> Event

Hakkuhgat 2018

HERRiE MET GERRiE : Carnaval Special (Club Storm, 10-2)

Op carnavalszaterdag wordt Club Storm omgetoverd tot Gerrie’s eigen feesttempel vol apenstreken. De oortjes worden getrakteerd zijn vrolijke sound: een mix van techhouse, disco en houseklassiekertjes. Gekker dan dit gaat het niet worden.

>>Event

BOEMROOM: Carnaval x Sunday Special (Stationsplein, 11-2)

Na twee dagen hardstyle en hardcore nog geen genoeg van de hardere stijlen in Lampegat? Dan knal je op zondag moeiteloos door. Afgelopen zomer was het al een keer carnaval tijdens de eerste editie van BOEMROOM. Dat wordt tijdens de meest leutige periode van het jaar nog eens dunnetjes overgedaan. Josh & Wesz, Sephyx en Plug ‘N Play zijn de meest in het oog springende namen.

>> Event

BOEMROOM 2018

Breda

Lovumba Carnaval (Kerkplein, 9-2)

Lovumba Carnaval keert terug naar Breda tijdens de knotsgekke vijfdaagse. De voetjes zullen dit jaar opnieuw van de vloer gaan op het Kerkplein met een mix van o.a. reggaeton, urban en eclectic. Feestelijk kabaal tot in de late uurtjes gegarandeerd.

>> Event

Zonnig Carnaval (Strand Binnen, 9-2)

Voor de derde keer belooft het een zonnige carnaval te worden in Stand Binnen tijdens Zonnig Carnaval. De line-up wordt binnenkort bekendgemaakt.

>> Event

Knaltival (Strand Binnen, 10-2)

Het is weer tijd voor Knaltival! Twee zalen en een knallende line-up zijn de ingrediënten voor tien uur aan gezellig- en gekkigheid. Van de partij zijn onder anderen Daisy, Puinhoop Kollektiv en Rave van Fortuin.

>> Event

Carnaval met ROD (De Avenue, 10-2)

Geen hoempapa, maar techno ja! Plusminus Events en Lektrik slaan dit jaar de handen ineen om een knal van een carnavalsfuif neer te gaan zetten. Met Rod Malmok in de spotlights beloofd het een festijn te worden volgens het vaste Lektrik recept: minimal, house en techhouse.

>> Event

Oisterwijk

Te tete Te tete Tetete (The Inside, 9-2)

Klaarstomen voor carnaval kun je in Oisterwijk al op vrijdagavond op dit welbekende festival. Dit jaar op een nieuwe locatie: The Inside (Heusdensebaan 50). Gezien de ‘slopers’ die op het affiche staan is dat misschien wel meteen de laatste keer daar, laat de organisatie doorschemeren. Komen ze: Puinhoop Kollektiv, The Boy Next Door, De Lievelings DJ’s van je Zusje, en vele anderen.

>> Event

Karnaval Festival (Oirschotseweg, 10-2 t/m 11-2)

Nog zo’n evenement dat vorig jaar met succes werd geïntroduceerd tijdens carnaval. Zo succesvol, dat het dit jaar een tweedaags evenement is. De zaterdag verkocht binnen rap tempo uit, voor de zondag zijn vooralsnog wel tickets verkrijgbaar. De mainstage wordt opnieuw omringd door carnavalswagens en hier zal hardstyle met een carnavalstintje de boventoon voeren. Maar er zijn meer area’s, met onder meer op zaterdag Fanaticz (raw hardstyle) in een festivaltent. Op zondag Outrageous! (freestyle), ook in een festivaltent. Enkele namen: Frequencerz, Mental Theo, D-Block & S-te-Fan, Radical Redemption en B-Front.

>> Event

Karnaval Festival

Eersel

Paperclip D’n Urste (Muzenval, 9-2)

Vorig jaar gelanceerd door Paperclip Festival om carnaval op gepaste wijze te openen. Dit jaar gaat het festival op herhaling, gewoon in  thuisbasis Eersel. Er zijn 2 stages, een met feestvaria en een met (tech) house. Op het affiche o.a. Francois, Pieter Lepelaars, Lampegastuh en Chip x Dale.

>> Event

Berkel-Enschot

Berkel Beeft (Hotel De Duiventros, 10-2)

Ook bij Berkel Beeft ben je welkom met je carnavalswagen. Met namen als Frequencerz, NSCLT en The Pitcher zal de grond zeker beven. En dan zal het bier ongetwijfeld ook rijkelijk vloeien.

>> Event

Berkel Beeft 2018

Beek

Rave Atelier Light vs. Dark (10-2)

De bekende Limburgse organisatie opent haar atelier in de industriële locatie Club Mondial, met het ‘ravy’ thema ‘Light vs. Dark’. Wat houdt dit in? Uit je plaat gaan op funky tech-house kan in de Light Room (met o.a. De Sluwe Vos en Luuk van Dijk). En als je vindt dat er eens grondig gesnoeid en geveegd moet worden, dan ben je welkom in the Dark Room. Kleding aanpassen is natuurlijk hartstikke welkom!

>> Event

Gemert

Hakkuh & Hossuh (Time Out, 9-2)

Hakkuh & Hossuh, de naam laat niets aan de verbeelding over. In Time Out Gemert trap je carnaval af in de hoogste versnelling. Partyraiser, Noize Suppressor en D-Fence zijn enkele kanonnen in de line-up.

>> Event

Hakkuh & Hossuh 2018

Haghorst

Het Stuiterbal (Pastoor Verstijnenstraat, 12-2)

Niet weg te denken tijdens carnaval is Het Stuiterbal in Haghorst. Daar ga je carnavalsmaandag los op verschillende stages die allemaal in een tent zijn. Dus mocht het slecht weer zijn, sta je in ieder geval droog! Ran-D, Sound Rush en B-Front vs. Phuture Noize zijn enkele hardstyle-acts in de line-up. Tussendoor kun je ook gewoon genieten van onvervalste carnavalskrakers.

>> Event

Het Stuiterbal 2018

Venray

XXlerator Carnaval (Evenementenhal Venray, 10-2)

Ook in Limburg kun je terecht voor een flink portie ‘karnastyle’. Zo ga je op XXlerator Carnaval van links naar rechts met ZaZa Front en heeft Deetox haar live-act Bring the Riot voor de gelegenheid omgedoopt tot Bring the Confetti. Dr. Rude gaat tijdelijk door het leven als Dr. Roetker. Alle ingrediënten lijken aanwezig voor een knallend karnastyle-feest.

>> Event

Xxlerator Carnaval

Veghel

Vudel (CHV Noordkade, 9-2)

Mental Theo, Dansado & De Feestneger, Daisy DJ Team en vele anderen nemen je mee naar Vudelrijk.

>> Event


Carnaval

Mis je een evenement? Laat het ons weten!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

Carnavalsraves: waar kun je gek doen op beats?

Nog maar een paar dagen en we mogen verkleed de straat op. Carnaval gaat weer van start, in volle...

Carnaval Ontwijkend Gedrag: Carnaval vieren zonder hoempapa

Eind februari wordt het zuiden van het land omgetoverd tot een wereld vol verklede mensen, hoempapa-muziek en heel veel...