Cashless betalen op evenementen: vloek of zegen?

-

Home » Uncategorized » Cashless betalen op evenementen: vloek of zegen?

In een tijd waarin we steeds meer cashless betalen, kunnen eventorganisatoren niet achterblijven. Maar de praktijk leert dat zonder contant of munten betalen op festivals in Nederland nog nauwelijks voorkomt. Waarom is dat zo? En wat zijn eigenlijk de voor- en nadelen van cashless betaalsystemen op evenementen?

 

In opdracht van de zuidelijke dance-alliantie Front of House maakt This Is Our House een serie artikelen over actuele ontwikkelingen in de branche. De aftrap wordt gedaan met een item over cashless betalen. Doorgaans gaat dat via polsbandjes.

Aanbieders van dergelijke betalingssystemen en uiteraard de bezoekers komen in het artikel aan het woord.

>> Lees hier het complete artikel op de website van Front Of House

Front of House


This Is Our House Communications

Ook interesse in kwalitatieve content voor jouw bedrijf of initiatief? Onder de noemer This Is Our House Communications maakt ons team ook mediaproducties voor andere kanalen dan onze eigen. Denk aan video’s, persberichten, bio’s of interviews. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden via: sales [at] thisisourhouse.nl.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

DGTL 2022 warm-up: LEIA over haar innerlijke vlam, een veilige dansvloer en circulariteit

Na twee jaar gedwongen stilte is DGTL terug als vertrouwde grote opener van het festivalseizoen. Met Pasen staat drie...

DGTL 2022 warm-up: Coloray over zijn multi-act en de kromme (dance)wereld

Na twee jaar gedwongen stilte is DGTL terug als vertrouwde grote opener van het festivalseizoen. Met Pasen staat drie...