maandag, december 4, 2023

COLUMN JOEYSUKI: ADE is coming

-

Home » Uncategorized » COLUMN JOEYSUKI: ADE is coming

Woensdag is column-dag op Our House. Twee gastschrijvers uit de dancewereld vertalen – ieder in een eigen bpm – de hartslag van de scene. In de even weken lees je JoeySuki, alias voor Tilburger Lelieveld. Na een burn-out verruilde hij zijn carrière als internationale dj/producer voor een rol als artiestencoach, met muziek ernaast. Dit keer zoomt hij in op het Amsterdam Dance Event (ADE), dat weer voor de deur staat.

door JoeySuki

 

De tijd van het jaar is weer daar: ADE komt. Overdag wordt er gewerkt aan carrières en nieuwe business-mogelijkheden en ’s nachts… hobbelen we van feest naar feest! Een week vol muziek, feest en netwerken. Je hoorde het goed: nét werken.

 

Voor alle dj’s, producers, promoters, boekers, managers, publishers en platenbazen die van 19 t/m 23 oktober aanwezig zijn in Amsterdam: vergeet niet dat deze week draait om de muziek en het verbreden van je netwerk.

Natuurlijk is het te gek om je hele agenda al volgepland te hebben met feesten in het nachtleven maar ’s ochtends is daar dan toch echt weer die wekker. Hup, ontbijt en op naar Felix Meritis, kloppend hart van de conferentie.

>> Zie ook: Denis Doeland voorspelt top 3 DJ Mag Top 100 <<

ADE

Felix Meritis

Aan alle dj’s: tijdens mijn coachingsessies merk ik dat er veel vragen zijn over hoe je jouw eigen muziek het best aan de man kan krijgen. ADE is hier een perfecte mogelijkheid voor. Je kunt een pas kopen voor de beurs (is wel redelijk prijzig voor een startend artiest), of zorgen dat je voor het pand van Felix Meritis staat, samen met de 300 anderen die dat ook doen.

 

De mensen die daar staan (veelal rokend), staan er namelijk vaak met hetzelfde doel als jij. Netwerken en verder komen in je carrière. Spreek eens wat mensen aan, wie weet sleep je er een platendeal/booking/samenwerking uit.

 

Het grote voordeel van ADE is dat nagenoeg alle mensen uit de scene op één plek zijn. Dat maakt het voor jou als artiest alleen maar makkelijker om mensen te bereiken. En vergeet niet dat real-life contact honderd keer sterker is dan een mailtje.

 

Mijn tip dus: gaan! Koop een pas en bezoek een van de interessante seminars. Mocht dit niet binnen budget vallen, dan is het altijd goed om te netwerken bij Felix Meritis voor de deur. Wie weet kom ik je nog tegen!

 

>> Binnenkort meer over ADE 2016 op Our House

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Redactie
Redactiehttp://tioh.nl/
Redactie-account van TIOH, gebruikt voor algemene items of incidentele gastbijdragen. De naam van de schrijver vind je dan bovenaan het artikel.

Gerelateerd

Het beste van Het Huis, voordat we stoppen: 8 jaar TIOH in 8 top-items

Na ruim 8 jaar komt op 1 september een einde aan This Is Our House. We gaan door als...

DE DANCE-ADVOCAAT over boekingskantoren: Op naar meer shows, liefst via duurzame deal

Achter de industrie van events, dj’s, labels en releases gaat een wondere, maar niet zo vaak belichte wereld van...