woensdag, december 6, 2023

Dancefair 2018: This Is Our House met stand aanwezig

-

Home » Uncategorized » Dancefair 2018: This Is Our House met stand aanwezig

Dancefair wordt dit jaar georganiseerd in het weekend van 17 en 18 februari in de Jaarbeurs in Utrecht. Met een prestigieus 200-delig programma voor dj’s, producers, moderne muzikanten en (aankomende) professionals uit de industrie, is Dancefair het ultieme evenement voor iedereen die voor elektronische muziek leeft. En This Is Our House is aanwezig!

We zijn dit jaar met een eigen stand vertegenwoordigd. Benieuwd waar we ons mee bezig houden? Of wil je graag met ons samenwerken? Kom dan gerust langs bij onze stand! In de aanloop naar Dancefair publiceren we hier wekelijks informatie over op onze website. Ook mogen we 2×2 weekendtickets weggeven via onze Facebookpagina, houd die dus goed in de gaten.

Dancefair 2018

Nieuw! 

Wil jij succesvol worden in de dance industrie, maar liever achter de schermen? Dan is Dancefair óók de plek voor jou om je te laten inspireren en je te oriënteren als event organisator, label eigenaar, (artist) booker en veel meer. Meer dan 24 masterclasses kun je volgen in de ‘School Of House’ en ‘Business Of Music’ podia.

Ook dj’s kunnen dit jaar weer hun ei kwijt op 17 en 18 februari. Hoe regel je meer boekingen? Wat is een goede voorbereiding op je gig? Hoe zet je jezelf beter op de kaart en welke nieuwe dj technologie en innovatie is er voor jou binnen handbereik? Top dj’s, promoters en gear specialisten helpen jou op weg.

https://youtu.be/WKm3cUYSzVY

Beursvloer

Op de ruim 6000m2 grote beursvloer zullen meer dan 200 merken de nieuwste producten demonstreren. Denk aan Pioneer DJ, Ableton, Native Instruments, Korg en Roland.

Daarnaast is er de mogelijkheid om de producten die op de beursvloer worden gepresenteerd aan te schaffen via Tonecontrol, KeyMusic en Midi Amsterdam.

>> Lees ook: Dancefair: leerzaam kijkje in de keuken van dance industrie <<

Demo Drop

Natuurlijk is de Demodrop weer aanwezig. Voor vele producers een unieke kans om hun muziek te laten horen en instant feedback te krijgen op hun producties van meer dan 80 labels uit alle genres. Onder anderen Revealed, Armada, Spinnin’ Records, Hardstyle.com, Be Yourself, NCS, Frequency, 2-Dutch Records Future House Music zijn aanwezig.

Masterclasses

Dance

Armin van Buuren, Firebeatz, Sick Individuals, Dannic, Tony Junior, David Gravel, Matt Nash, John Christian, Alvaro, Rob ‘Jaydee’ Albers, Luca Pretolesi (USA), Teknoclash, Maddix, Mental Theo, José Woldring (CEO Media Nanny), Maykel Piron (CEO Armada), Daniel J. Lee (NCS), Olly James (UK), Trobi, Sophie Francis, Yuri Viroj, Wesley Verhey (Spotify expert)

Techno

Joran van Pol, Tinlicker, Man without Shadow, Weska (GER), Spektre (UK), Lucien Foort, Taras van de Voorde, Camiel Daamen, MiniTech Project, Paul Nolan, LAAT, Mitch de Klein, MC Stretch, Yespr, JSPR, Full On Funk, Janick Megroot, David Leese, IGOR, Ricardo Carota, Keffish

Deephouse/House

Deepend, Mike Mago, Baggi, Rancido, Ferreck Dawn, Bolier,Oliver Weiter, unders, The Him, Joe Stone, Jon Sine, Deeparture, Bas Roos, Jay Rox

Future House

Vato Gonzalez, Mike Williams, Dante Klein, Mesto, Justin Mylo, Brooks, RetroVision, Dastic, Mr. Belt & Wezol, LVNDSCAPE, Gerald Le Funk

Future/Bass/Trap

CMC$, Dirtcaps, Mightyfools, DOLF, NAFFZ, TV Noise, Onderkoffer, Red Hood Squad, Sebastian Bronk, Greg Dela, Gianni Marino,

Harder (nog niet compleet):

LNY TNZ, Warface, Ruthless, D-Sturb, Phuture Noize, Degos & Re-Done, Xense

Dancefair Gift Bag

Iedereen die een ticket koopt voor Dancefair kan tijdens het evenement de goedgevulde Dancefair Gift Bag bemachtigen. Met Dancefair Gift Bag verdien je de investering in een ticket in no-time terug. In de Dancefair Gift Bag zit een hardcopy Producer Handbook van Maarten Vorwerk, gratis sample packs, presets en loops, flinke kortingscoupons op gear en meer. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

About Dancefair

Dancefair is een tweedaags educatief evenement in de Jaarbeurs in Utrecht voor iedereen die in de elektronische muziek werkzaam is of wil worden. Door middel van workshops, seminars en panels delen professionele dj’s, producers, sound engineers, event organizers en PR professionals hun kennis en vakgeheimen met de bezoekers.

Ook is er de mogelijkheid voor jonge producers om demo-tracks te laten beoordelen door meer dan 80 labels. Naast het educatieve karakter van het evenement zal Dancefair ook dit jaar een expo ruimte hebben waar dj’s, producers en muzikanten de laatste gear kunnen testen, vergelijken en kopen.

https://youtu.be/P9pQS9Qqjgk

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Redactie
Redactiehttp://tioh.nl/
Redactie-account van TIOH, gebruikt voor algemene items of incidentele gastbijdragen. De naam van de schrijver vind je dan bovenaan het artikel.

Gerelateerd

Thunderdome in december terug in Utrecht, daar waar het ooit begon

Er komt een Thunderdome 2021! 's Werelds bekendste hardcore-merk Thunderdome keert terug op de event-kalender. Op 11 december zal...

Welke evenementen worden dé testevenementen?

De testevenementen in de evenementenbranche mogen in januari al doorgaan. Begin november kreeg de sector een akkoord voor kennisvergaring...