donderdag, oktober 5, 2023

Desperados Road Show: 10-daags festival op Spoorzone breidt uit

-

Home » Puinhoop Kollektiv » Desperados Road Show: 10-daags festival op Spoorzone breidt uit

Extra veel feest tijdens de Tilburgse Kermis. De Spoorzone wordt dan weer een veelzijdig festivalterrein – dit jaar met nog meer podia – dankzij de Desperados Road Show. Het evenement haalt dit jaar weer 10 dagen lang een paar van de mooiste feestconcepten van Nederland naar Tilburg.
 
Van 19 tot en met 28 juli nodigt de roadshow concepten zoals Disco Snolly, Q-Music The Party FOUT!, Rewind, Smèrrig en Café De Puinhoop uit om een dag lang te komen feesten op de Spoorzone. En iedere dag zijn er twee podia open: dit jaar een nog groter hoofdpodium ‘The Highway’ en een nieuw podium dat ‘The Junction’ heet.

Naast de stage hostings vind je op het Desperados Road Show festivalterrein de bekende feestbar Wunderbar, talloze foodtrucks, een zwembad en een grill & chill-area.
 
 


De beste vakantie van je leven in … TILBURG

Waarom zou je een dure vakantie boeken, als je ook in je thuisland ?? ????? ???? maximaal kunt genieten.

We zijn terug in de Tilburgse Spoorzone013 en dat midden op De Tilburgse Kermis! Wat dat kost? De toegang is helemaal ??????! Dat is echt niet normaal! Laat je caravan in de stalling, je tentje op zolder en je koffers maar verstoffen, je hoeft niet meer on the road. Dit is Desperados Road Show Festival 2019!

Zeker zijn van 10 dagen gegarandeerd toegang en meer privileges?
BOEK NU: www.roadshowfestival.nl

Posted by Desperados Road Show on Tuesday, May 14, 2019


 
De hosting line-up wordt compleet gemaakt door Soepel By Desperados, Ik Mis De Zeroes, Sjannies Schuurtent en een grote silent disco. Bevestigde dj’s uit de line-up zijn op dit moment Keezus Christus, Boevenbende en de eigen dj’s van Disco Snolly en Sjannies. Welke artiesten er verder in de line-up staan wordt later bekendgemaakt.

Uitbreiding

2019 wordt het derde jaar dat de Desperados Road Show te vinden is op de grootste kermis van de Benelux. In 2017 dook de roadshow voor de eerste keer op naast het MIDI-theater in de stad. Een jaar later moest de show wegens succes verhuizen naar het grotere terrein op de Tilburgse Spoorzone, waar de bezoekerscapaciteit werd verdubbeld.

Ook dit jaar breidt de organisatie verder uit. De roadshow krijgt er niet alleen een podium bij, het eerste hoofdpodium wordt ook nog eens flink groter. Net zoals vorig jaar kan het publiek nog wel naast en achter de dj op het podium komen.
 
 


Posted by Desperados Road Show on Wednesday, July 25, 2018


 

Vroegboeken

Hoewel het evenement iedere dag gratis is te bezoeken, biedt Desperados Road Show bezoekers toch speciale ‘passe-partouts’. Feestgangers die zich inschrijven via deze link hebben dit jaar 10 dagen lang gegarandeerd toegang tot het festivalterrein – ook als het eigenlijk al vol is, wat vorig jaar meerdere keren gebeurde.

Verder belooft de organisatie dat houders van de speciale toegangspassen met voorrang worden geholpen aan de bar. Ten slotte zijn er ook nog exclusieve area’s op het terrein die alleen toegankelijk zullen zijn met de speciale ‘passe-partouts’.

Hou voor meer informatie deze pagina van Desperados Road Show in de gaten.
 
 
 

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Redactie
Redactiehttp://tioh.nl/
Redactie-account van TIOH, gebruikt voor algemene items of incidentele gastbijdragen. De naam van de schrijver vind je dan bovenaan het artikel.

Gerelateerd

Urban & Eclectic in Juli: de tips van Chris Breuer

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huis-gidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights....

In Beeld: Festyland 2019

Voor velen is dit het laatste grote festival van het seizoen. Afgelopen weekend barstte Festyland weer los in Volkel....