donderdag, januari 27, 2022
HomeFeaturesEDM en future house in augustus: De tips van Juliano van der...

EDM en future house in augustus: De tips van Juliano van der Knaap

-

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights. Juliano van der Knaap houdt je daarbij op de hoogte over EDM en future house in augustus. Hieronder zijn persoonlijke tips voor deze maand. 

Dance Valley Festival

14 augustus 2021, Spaarnwoude

Dance Valley bij de edm & future house tips in augustus

De kogel is door de kerk: het kabinet heeft alle meerdaagse evenementen tot 1 september dan toch afgelast. Vooralsnog staan er dus wel eendaagse evenementen op de zomerplanning. Dance Valley Festival 2021 is er een van. Het dance-event heeft acht stages met hiphop en house tot aan classics en hardstyle. Kortom: er is genoeg keus voor een ieder!

- Advertisement -

Als je benieuwd bent naar EDM en future house kun je bij de mainstage (met onder meer Dimitri Vegas & Like Mike, Nicky Romero, Chocolate Puma) en de pop & dance stage by SLAM! (met onder meer Mesto en Silque) terecht. Grote namen die we door coronatijd niet vaak live hebben gezien. Een mooi moment om deze artiesten weer te treffen tijdens een prachtevent.

Want met grote namen, mooie stages en succesvolle eerdere edities belooft het event – zoals gewoonlijk – veel goeds.

>> Event


Insomniac TV – James Hype

Iedere dinsdag tussen 21.00 uur en 22.00 uur (Amerikaanse tijd)

James Hype met Insomniac TV bij de edm & future house tips in augustus

Dj en producer James Hype is afkomstig uit Groot-Brittannië en heeft zichzelf flink op de kaart gezet met tracks als More Than Friends en I Was Lovin’ You. Maar zijn talent voor produceren is niet het enige wat mensen opvalt. De artiest is namelijk een kunstenaar achter the wheels of steel en geen een live mash-up of overgang is de dj te gek. Zie hieronder een voorbeeld en oordeel zelf:

De skills van de artiest zijn nu iedere dinsdag te aanschouwen via Insomniac TV of op zijn YouTube-kanaal.


Meer tips over EDM en future house?

Check hier de eerdere tips van Juliano van der Knaap. Check ook de overige maandtips en releases van onze Huisgenoten.

- Advertisement -

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Juliano van der Knaap
Journalist in opleiding, die al van jongs af aan een grote passie heeft voor de dancescene. Zijn voorkeur gaat uit naar house en techno. Maandelijks geeft hij op This Is Our House tips over de beste releases op het gebied van EDM en Future House. Wil jij dat Juliano verslag komt doen van jouw festival of evenement? Of heb jij nieuwe EDM of Future House releases voorbij zien komen die zeker niet mogen ontbreken in zijn maandelijkse top-3? Tip dan nu de redactie van This Is Our House.

Gerelateerd

Geen Chinezen, wel allrounders: De DJ FACT Top 100 versus de DJ Mag Top 100

De verschillen tussen onze vorige week gelanceerde DJ FACT Top 100 en de laatste DJ Mag Top 100 zijn...

Extrema Outdoor viert eindelijk 10e verjaardag – en de line-up is gruwelijk

Festival Extrema Outdoor in Belgie is na twee geannuleerde edities dan eindelijk toe aan zijn tiende verjaardag. En die...