EDM & Future house in juni: De tips van Juliano van der Knaap

-

Home » Features » EDM & Future house in juni: De tips van Juliano van der Knaap

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights. Juliano van der Knaap houdt je daarbij op de hoogte over EDM en future house. Hieronder zijn persoonlijke tips voor juni 2021. 

Musical Freedom Radio

Iedere vrijdag

Tiësto’s Musical Freedom is een EDM-label dat werd opgericht in augustus 2009. Het dancelabel groeide in een rap tempo en is niet meer weg te denken uit de hedendaagse elektronische muziekwereld.

Naast het plaatsen van muziek op streamingdiensten, het eigen youtube-kanaal en sociale media verzorgt het label iedere week een speciale guestmix onder de naam: Musical Freedom Radio. Elke keer met een andere artiest, die een speciale mix creëert. Zo zijn er al sets geweest van VOLAC, Cheyenne Giles, DubDogz en the one and only Benny Benassi.

De mixen van de dj’s zijn iedere vrijdag te beluisteren op de SoundCloud van Musical Freedom en via het Youtube-kanaal.


Coronight Fever with Diplo & Dillon Francis

Zaterdag 6 juni

In het artikel waarin ik mijn tips van april besprak, ging het kort over de Coronight Fever livestreams van dj’s Diplo en Dillon Francis. In principe vinden deze hilarische live-sets boordevol goede muziek iedere zaterdag plaats.

Hierboven kan je een van de eerdere streams zien. Via deze wijze heb je gelijk een duidelijk beeld van wat voor muziek, slechte (maar wel leuke) grappen en de soort visuals die je kan verwachten. Dit wil niet zeggen dat iedere livestream hetzelfde is: de outfits van de artiesten, de setting en de muziek zijn altijd onvoorspelbaar, wat de mensen uitnodigt om steeds te gaan kijken!

De streams zijn te zien op de Youtube van Diplo en op het Twitch-account van Mad Decent (het label van Diplo). De planning is hier te vinden.


Meer tips over EDM en future house?

Check hier de eerdere tips van Juliano van der Knaap. Check ook de overige maandtips en releases van onze Huisgenoten.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Juliano van der Knaap
Juliano van der Knaap
Journalist in opleiding, die al van jongs af aan een grote passie heeft voor de dancescene. Zijn voorkeur gaat uit naar house en techno. Maandelijks geeft hij op This Is Our House tips over de beste releases op het gebied van EDM en Future House. Wil jij dat Juliano verslag komt doen van jouw festival of evenement? Of heb jij nieuwe EDM of Future House releases voorbij zien komen die zeker niet mogen ontbreken in zijn maandelijkse top-3? Tip dan nu de redactie van This Is Our House.

Gerelateerd

Afteren met huisgenoten: Dit zijn onze EDM hoogtepunten van 2021

Wat waren in 2021 de absolute EDM hoogtepunten? In een serie ‘Afters’ maken de muzikale specialisten van TIOH nog...

21×2021: het jaar van WeDamnz

2021: Het jaar van de (te) korte Summer of Love, Unmute Us-demonstraties, vaccinaties en QR-codes. Opnieuw had COVID-19 de...