maandag, augustus 2, 2021
HomeFeaturesEDM & future house in maart: De tips van Juliano van der...

EDM & future house in maart: De tips van Juliano van der Knaap

-

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huis-gidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights. Daan Coerver tipt je het beste op het gebied van bass music en Huisbaas Mark van Bergen geeft je tips op het gebied van house en techno. Mandy van der Donk en Peter de Valck zijn specialist binnen de harde stijlen, trance-tips worden verzorgd door Erwin Herkelman en Chris Breuer weet alles van urban-eclectic. Juliano van der Knaap houdt je op de hoogte over EDM en future house. Hieronder zijn persoonlijke tips voor maart 2021. 

Kygo – Live From The Sunnmore Alps

Vrijdag 5 maart

Kygo gaat een livestream doen vanuit de prachtige Noorse Alpen! Dat liet hij weten via een post op zijn sociale media. De producent zoekt de verfrissende kou en een prachtig landschap op, om vanaf daar zijn fans wat vertier te verzorgen in deze aparte tijden zonder shows.

I wanted to create a special show so we can still feel connected

Verbinding speelt een belangrijke rol nu een groot deel van de dagelijkse activiteiten stil ligt. Met deze show wilt het Noorse multitalent ervoor zorgen dat we nog steeds verbonden blijven met elkaar. Dit doet hij niet alleen, want er komen speciale gasten optreden! Wie dat zijn is nog niet duidelijk, maar dat wordt binnenkort bekend gemaakt.

- Advertisement -

Voor verdere informatie over specifieke tijden en het kopen van tickets kun je terecht op www.momenthouse.com.


Sofi Tukker – A Live Interactive Econcert

Zaterdag 13 maart

Sofi Tukker is een elektronisch dance-duo bestaande uit Tucker Halper en Sophie Hawley-Weld. De grammy-winning artists zijn de laatste periode enorm gegroeid in Nederland en staan bekend om hits als ‘House Arrest’ en ‘Emergency’.

We cannot wait for you to see and experience what we’ve been working so hard on

Twaalf maart doen de twee een interactief concert via een app genaamd Yoop. Dit platform biedt een nieuwe manier om online concerten bij te wonen. Het unieke aan dit evenement is dat er tijdens het concert nauw contact gehouden wordt met de fans. Je krijgt de mogelijkheid om met hen mee te doen op het virtuele podium. Dat klinkt als een te gekke ervaring, toch?

Meer informatie? Je kunt hier terecht voor de ticketverkoop.


Meer tips over EDM en future house?

Check hier de eerdere tips van Juliano van der Knaap. Check ook de overige maandtips en releases van onze Huisgenoten.

- Advertisement -

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Juliano van der Knaap
Journalist in opleiding, die al van jongs af aan een grote passie heeft voor de dancescene. Zijn voorkeur gaat uit naar house en techno. Maandelijks geeft hij op This Is Our House tips over de beste releases op het gebied van EDM en Future House. Wil jij dat Juliano verslag komt doen van jouw festival of evenement? Of heb jij nieuwe EDM of Future House releases voorbij zien komen die zeker niet mogen ontbreken in zijn maandelijkse top-3? Tip dan nu de redactie van This Is Our House.

Gerelateerd

Hardcore in augustus: de tips van Joes Maas

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste huisgidsen je tips voor de beste evenementen voor de komende maand. Huisgids...

Bass in augustus: de tips van Daan Coerver

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights. Daan...