woensdag, december 6, 2023

FESTIVALSEIZOEN 2018: De favorieten van Bart Elzendoorn

-

Home » Puinhoop Kollektiv » FESTIVALSEIZOEN 2018: De favorieten van Bart Elzendoorn
Het festivalseizoen 2018 is aan! Als voorgerechtje voor een lang lente- en zomermenu vol evenementen in de openlucht geven we je een kijkje in onze eigen favorieten. Waar gaat (of wil) team-This Is Our House heen, dit festivalseizoen? Vandaag: de favorieten van huisbaas Bart Elzendoorn.

Defqon.1

22-25 juni, Biddinghuizen

Defqon

Defqon.1 is zonder twijfel mijn favoriete festival van het jaar. Vanwege de muziek, de stages, de sfeer en de mensen. Hier worden (internationale) vriendschappen gesloten. Defqon.1 heeft iets magisch wat je alleen ervaart als je er ooit bent geweest. Het is echt een beleving. Weken voor dat het festival begint gieren de kriebels al door mijn buik. Jaar in, jaar uit. Op het gebied van muziek en show ga je het niet beter en spectaculairder vinden binnen de hardere stijlen.

Intents Festival

1-3 juni, Oisterwijk

Intents Festival 2017

Als één festival meester is in het werken met een thema, is het Intents Festival wel. Dat resulteert jaarlijks in schitterende podia en een algehele beleving waar je u tegen zegt. Intents Festival is de afgelopen jaren flink gegroeid, maar die Brabantse gezelligheid is nooit verdwenen. Daar houd ik van! De crème de la crème van de hardere stijlen komt hier samen, maar er is ook altijd plek voor aanstormend talent. En zo zie ik op iedere editie een aantal namen voor het eerst. Heel verfrissend!

Decibel Outdoor Festival 

18 augustus, Hilvarenbeek

Decibel outdoor festival
Het allereerste festival waar ik ooit naartoe ging was Decibel. Daarom staat dit festival ieder jaar toch weer in mijn rijtje favorieten. Niet alleen daarom overigens, Decibel heeft gewoon alles wat de hardere stijlen te bieden hebben.
Ik benut op Decibel altijd de mogelijkheden om ook op stages te kijken waar ik normaal gesproken niet snel kom. Even bij de hard techno kijken, een uitstapje naar de frenchcore om vervolgens weer verder rond te dwalen over dat grote terrein van de Beekse Bergen. Meestal ben ik overdag te vinden op stages als Euphoria, UP! en Remember om bij het invallen van de schemering het tempo op te schroeven bij Loudness of Pussy lounge.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

Paaspop 2023: Deze acts mag je niet missen

Het festivalseizoen kruipt komend weekend uit het ei. Dat betekent natuurlijk: Paaspop! Uiteraard staat ook weer het nodige aan...

PLOEGENDIENST Festival verrast met sterke, internationale line-up

Festival PLOEGENDIENST in Breda maakte vrijdag de verrassend diverse en internationale line-up van hun 2023-editie bekend. Met maar liefst...