dinsdag, december 7, 2021
spot_img
HomeFeaturesFESTIVALSEIZOEN 2018: De favorieten van Danouschka de Haas

FESTIVALSEIZOEN 2018: De favorieten van Danouschka de Haas

-

Het festivalseizoen 2018 is aan! Als voorgerechtje voor een lang lente- en zomermenu vol evenementen in de openlucht geven we je een kijkje in onze eigen favorieten. Waar gaat (of wil) team-This Is Our House heen, dit festivalseizoen? Vandaag: de favorieten van Danouschka de Haas.

The Flying Dutch

2 juni, Eindhoven

Elk jaar bezoek ik traditiegetrouw The Flying Dutch. Zo ook dit jaar weer. De top van de Nederlandse dancescene vliegt op zaterdag 2 juni weer over het land om voor het thuisfront te draaien. Het festival krijgt sinds dit jaar een andere twist, omdat de eerste zaterdag van juni is omgedoopt tot een officiële feestdag. Tijdens de Flying Dutch wordt de dag van de Nederlandse dance gevierd, waarbij elke stijl binnen de dancescene aan bod komt op het festival. Zo is bijvoorbeeld Brennan Heart van de partij om de scene van de hardere stijlen te eren. Verder zijn o.a. Armin van Buuren en Sunnery James & Ryan Marciano aanwezig.

Intents Festival

1-3 juni, Oisterwijk

Intents Festival 2017
Het grootste hardstylefestijn van Brabant staat al een flink aantal jaar op mijn bucketlist. Dit jaar gaat mijn ‘droom’ eindelijk werkelijkheid worden en reis ik voor één dag (na The Flying Dutch) af naar Oisterwijk voor een goed feestje. Voor de verjaardag van Intents is groots uitgepakt met de line-up. Vanuit alle uithoeken van de hardere stijlen is een scala aan acts verzameld die samen met de bezoekers de vijftiende verjaardag van Intents onvergetelijk gaan maken. Iets wat je als liefhebber van de hardere stijlen dus écht niet kunt missen.

The Qontinent 

10-12 augustus, Puyenbroeck (BE)

Sinds ik wat meer thuis ben in de wereld van de hardere stijlen bezoek ik naast indoorevenementen ook steeds meer outdoorevenementen. In België timmert Bass Events al jaren aan de weg om de vetste hardstyle-evenementen te organiseren, waaronder the Qontinent. Ik bezocht dit festival voor het eerst in 2016 en was direct verkocht. De line-up is inmiddels bekend en die stelt opnieuw niet teleur. Ik kijk daarom ook erg uit om dit festival weer te bezoeken.
- Advertisement -

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

Hardstyle in september: De tips van Mandy en Peter

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights....

Hardstyle in augustus: De tips van Mandy en Peter

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights....