Hardcore in juni: de tips van Joes Maas

-

Home » Features » Hardcore in juni: de tips van Joes Maas

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huis-gidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights. Mandy van der Donk en Peter de Valck zijn specialist binnen de hardstyle, Daan Coerver tipt je het beste op het gebied van bass music, Mark van Bergen houdt je op de hoogte van house en techno en Chris Breuer weet alles van urban-eclectic. Erwin Herkelman verzorgt de Trance-tips en Joes Maas geeft je tips op het gebied van hardcore. Hieronder zijn persoonlijke tips voor juni 2021. 

Nosferatu & Hellsystem – Nieuwe release

11 juni

Afgelopen week hebben Nosferatu en Hellsystem hun nieuwe release aangekondigd, ‘Adrenalin Pumping’, op Neophyte Records. Het is de eerste samenwerking tussen de twee artiesten en ik ben dan ook erg benieuwd naar het resultaat.

Dat het een kwalitatief sterke plaat wordt, is een ding wat zeker is. Beide producers lopen al lang mee en hebben diepe roots in de millenium en zelfs early hardcore. Vooral Nosferatu staat bij mij hoog in het vaandel. Vanaf zijn releases op Gansta Audiovisuals weet hij al ontzettend harde en energierijke tracks te creëren. Samen met Hellsystem staat ‘Adrenalin Pumping’ al gegarandeerd voor een hoop geweld.


Defqon.1

24 t/m 27 juni

Het laatste weekend van juni zou in het teken staan van het grootste hardere stijlen-festival wat Nederland rijk is: Defqon.1. Helaas is ook dit jaar een fysieke ervaring nog niet mogelijk. Toch pakt Q-Dance weer volledig uit. Waar vorig jaar 80 artiesten werden verdeeld over een livestream van 3 dagen, doen ze er dit jaar nog een schepje bovenop: meer dan 100 artiesten zijn verdeeld over 4 dagen. Ook de line-up is ontzettende gevarieerd; van Hellfish tot FeestDJRuud.

Overigens is het dit jaar een betaalde livestream, wat vorig jaar niet het geval was. In mijn ogen is dit een logische keuze en ook meer dan terecht. Aankomende editie heb je twee mogelijkheden voor de aankoop van een ticket: via een membership of een regulier ticket.

Door een membership af te sluiten (€49,99 per jaar), heb je direct toegang tot alle livestreams, ook alle betaalde streams. Verder heb je ook toegang tot de Q-room en kun je gebruik maken van een chat en verschillende polls. Ook qua ticketverkoop is het een groot voordeel. Twee dagen voor de reguliere ticketsale kun je gebruik maken van een early acces-optie. Als laatste kun je ook nog speciale beloningen unlocken en heb je toegang tot gelimiteerde merchandise.

De tweede optie is om een regulier ticket aan te schaffen voor €14,99. Hiermee heb je 4 dagen lang toegang tot de stream.


Eerdere maandtips van Joes Maas?

Check hier de eerdere maandtips van Joes Maas.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Joes Maas
Joes Maas
Joes is een échte hardcore liefhebber met een grote passie voor de early hardcore, maar ook in de hedendaagse hardcore kan hij zichzelf helemaal vinden. Joes zal binnen TIOH dan ook vooral over de hardcore gaan schrijven en jullie op de hoogte houden van het laatste nieuws. Heb je zelf interessant nieuws voorbij zien komen rondom de hardcore? Tip dan nu de redactie van This Is Our House.

Gerelateerd

Paaspop 2023: Deze acts mag je niet missen

Het festivalseizoen kruipt komend weekend uit het ei. Dat betekent natuurlijk: Paaspop! Uiteraard staat ook weer het nodige aan...

Duikboot zet frisse toon voor lang en mooi festivalseizoen

In maart, bij 10 graden en (nog net) wintertijd al met een buitenfestival komen? Waarom niet, dachten ze bij...