vrijdag, februari 23, 2024

Hardstyle en hardcore in juli: de partytips van Bart Elzendoorn

-

Home » Algemeen » Hardstyle en hardcore in juli: de partytips van Bart Elzendoorn

Where’s the party?! In aanloop naar de nieuwe maand geven 2 van onze vaste gidsen je koers richting het betere feestgedruis in het zuiden. This Is Our House-mede-eigenaar Bart Elzendoorn is huisspecialist der hardere stijlen en stuiterbal van beroep. Je kent hem o.a. van zijn eerdere partytip-rubriek Hard Met Bart. Hieronder zijn persoonlijke partytips voor juli 2018.

Daylight Festival

Breda International Airport, Breda (7 juli)

Wie op zoek is naar een feest vol spektakel, mag Daylight Festival dit jaar niet missen. Voor de achtste editie wordt namelijk alles uit de kast getrokken. Zo zal er twee keer een speciale ‘Lunatics of the Sky’ show zijn waarin met echte geweren zal worden geschoten. Met losse flodders overigens, het moet namelijk wel verantwoord blijven.

Verdeeld over vier area’s kun je losgaan onder de rook van Breda International Airport. Het vluchtschema bestaat uit tientallen acts, onder wie B-Front, Sub Zero Project, Zany en MC DV8 (met een speciale show!) en vele anderen.

Timetable Daylight Festival

>> Event

Daydream Festival

Aquabest, Best (14 juli)

Na acht edities in het Belgische Lommel debuteert Daydream Festival op 14 juli in Nederland. Met Aquabest hebben Par-T en First Vision de gedroomde locatie gevonden voor het festival dat ook edities heeft in Spanje en Mexico.

In tegenstelling tot de edities in Lommel begint Daydream op Aquabest als eendaags festival. Met onder meer hardstyle stage (Bad Dream), waar zeker niet de minste namen in de line-up staan. Zo komen onder anderen Frequencerz, Brennan Heart, Da Tweekaz, Coone, Ran-D en Hard Driver langs. Ik ben erg benieuwd en zal dus op 14 juli zeker te vinden zijn in de Bad Dream op Daydream Festival.

>> Event


Meer lezen? Volg ons op Facebook!


Dominator

E3-Strand, Eersel (21 juli)

Aangezien ik 21 juli in Kroatië zit, moet ik Dominator dit jaar helaas laten schieten. De afgelopen vijf jaar was ik er iedere keer bij en vanaf mijn eerste editie in 2013 ben ik verliefd geworden op dit festival. Misschien is dat gek aangezien ik meer van de hardstyle ben, maar Dominator heeft iets speciaals. De aankleding van het terrein, de beleving, de sfeer en de muziek: die combinatie maakt Dominator tot een festival dat je eigenlijk niet wil missen.

Dominator 2017

>> Event

Karma Outdoor

De IJzeren Man, Eindhoven (28 juli)

We blijven nog even in het hardcore-straatje. Een week na Dominator staat in Eindhoven Karma Outdoor op de planning. Dit is er eentje voor alle ravers van het eerste uur, want op Karma ga je terug in de tijd met de lekkerste oldschool en early rave. Daar horen natuurlijk passende namen bij en met onder meer Ruffneck, Promo, Isaac, The Viper en Vince zit dat wel snor. Let er wel op dat je minimaal 21 jaar moet zijn om binnen te komen.

Line-up Karma Outdoor 2018

>> Event

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

21×2021: het jaar van Juliëx

2021: Het jaar van de (te) korte Summer of Love, Unmute Us-demonstraties, vaccinaties en QR-codes. Opnieuw had COVID-19 de...

Rock The House #118: Rude Convict

Als onderdeel van onze podcast-serie maken artiesten een exclusieve mix voor This Is Our House. Terwijl je luistert kun...