Hardstyle en hardcore in februari: De tips van Sam van Ierssel

-

Home » Algemeen » Hardstyle en hardcore in februari: De tips van Sam van Ierssel

In aanloop naar de nieuwe maand geven drie van onze vaste gidsen je koers richting het betere feestgedruis, bijzondere releases en andere highlights. Mark van Bergen en Wessel Hop zijn respectievelijk huisspecialist binnen de house/techno en de bass-muziek. Onze nieuwe huisspecialist Sam van Ierssel geeft je tips op het gebied van de hardstyle en hardcore. Hieronder haar persoonlijke tips voor februari 2020.

DEDIQATED

8 februari, Gelredome Arnhem

 

Als hardere stijlen-liefhebber kan je dit feestje ab-so-luut niét missen. Op 8 februari 2020 maakt het Gelredome in Arnhem, waar in het verleden al vaker memorabele feestjes zijn gegeven, plaats voor DEDIQATED. Dit event zal in het teken staan van alweer de 20e (!!) verjaardag van Q-dance, een van de toonaangevendste organisaties in de hardere stijlen. Samen met hun meest dedicated fans zullen zij de tent helemaal afbreken.

Wat staat je deze avond, naast een zieke line-up, te wachten? In mijn ogen is het pronkstuk van de avond de Power Hour-set. Het allerbeste van 6 jaar Defqon.1 Power Hour, gepropt in een set van één uur op een indoorfeestje. Manmanman, dat is toch goud? Ook zal deze avond een exclusieve DEDIQATED Hardstyle Top 25 uitgebracht worden, met de allergrootste tracks van de afgelopen 20 jaar.

En dan nou even over die zieke line-up gesproken. Elk hardere stijlen-genre zal deze avond vertegenwoordigd worden door een enorme groep dj’s. Van de hardstyle van Ran-D en Adaro tot het hardere  van Dr. Peacock en Korsakoff, en van de raw van Rebelion en Warface tot de early rave van The Darkraver en Neophyte; alles, maar dan ook echt álles komt deze avond voorbij. Deze avond wil je als liefhebber voor een goud missen.

>>> Event

 


Karnaval Festival

22 en 23 februari, Evenemententerrein Oirschotseweg Moergestel

 

Ligde gij d’r alaaf?! Het is voor Brabanders en Limburgers weer bijna tijd voor de mooiste periode van het jaar: carnaval. En hoe wordt liters bier wegtikken in je mooiste outfit met je grootste feestvrienden nou nóg leuker? Als je op een stampfeestje bent, natuurlijk! Daarom zou ik zeker naar Karnaval Festival gaan. De combinatie tussen carnavals- en stampmuziek is te leuk om te missen, schreven wij vorig jaar al.

Zelf vind ik Karnaval Festival het leukste stampfeestje tijdens de carnaval. Het event wordt door dezelfde mensen georganiseerd als Intents, een van mijn lievelingsfeestjes, dus zij weten wel hoe je een goed feestje moet bouwen. Dat is dit jaar ook weer aan de line-up te zien. D-Sturb, Rejecta, Unresolved, Warface, Riot Shift en ga zo maar even door; al deze helden zullen alles uit de (verkleed-)kast trekken om er zo’n vet mogelijk feestje van te maken.

Goed nieuws! This Is Our House is in samenwerking met Karnaval Festival bezig met het samenstellen van een unieke Raad van Elf. In deze Raad zitten elf vooraanstaande dj’s die de gekste, feestelijkste, carnavaleskste dilemma’s zullen beantwoorden. Dat wil je toch niet missen? Houd de site en onze socials goed in de gaten!

>>> Event

 


 

Het Stuiterbal

24 februari, Haghorst

 

Nog zo’n fijn feestje tijdens carnaval waar je eens ‘’effe’’ lekker kan doorzakken. Dit feestje is misschien wat aantrekkelijker voor zij wiens vrienden niet zo’n grote raveteven zijn; op dit event zul je namelijk ook optredens van onder anderen Yung Felix, Caza en Freddy Moreira voorbij horen komen.

Even terug naar het stampgedeelte – daar heb ik het natuurlijk het liefst over. De lijst met hardere stijlen-dj’s is niet kilometers lang, maar in ieder geval lang genoeg om een lekker hard avondje te hebben. Mijn grote favorieten van de avond zijn Deadly Guns, Sub Sonik- E-Force en Act of Rage. Ik heb Act of Rage altijd al een fijne dj gevonden, maar met zijn album Outrageous wat afgelopen oktober uitkwam heeft hij mij helemaal omver geblazen. Daarom verheug ik mezelf het meest op zijn set.

Het Stuiterbal is een van de grootste carnavalsfeesten van Brabant. Met haar acht succesvolle voorgaande zeker edities is dit event zeker een aanrader om bij te wonen, ook als je van origine geen carnavalsvierder bent.

>>> Event

 


D-Sturb Last Man Standing

29 februari, Maaspoort ’s-Hertogenbosch

Afgelopen december kondigde de organisatie van Shockerz goed nieuws aan. Op de valreep van februari bundelt het event haar krachten met niemand minder dan D-Sturb voor een gloedjenieuw solo-event van de man himself.

2019 stond voor de dj in het teken van zijn levels; hij nam het publiek mee op een muzikaal avontuur met 6 verschillende, legendarische level-sets, en bracht uiteindelijk The Next Level EP uit. Tijdens zijn event zal hij speciaal voor zijn dedicated fans een Bonus Level-show geven. Dat wil je toch niet missen?

En alsof dat nog niet genoeg was, de line-up is goud waard. Natuurlijk wordt End of Line – het label waar D-Sturb bij aangesloten is – deze avond goed vertegenwoordigd. Van Bloodlust tot Delete, en van Warface tot E-Force; alle mannen zijn aanwezig. Voeg hier Act of Rage, Sefa, D-Block & S-te-Fan en Sub Zero Project aan toe, en er staat je gegarandeerd een memorabele avond te wachten.

>>> Event

 


 

Meer events?

Check onze agenda voor meer events en partytips.

 

 

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

De top 3 hardstyle releases in maart 2023: dit zijn de beste tracks

Elke maand komen er honderden nieuwe releases uit. En elke maand staan er tientallen nieuwe artiesten op met nieuwe...

Hardstyle tips in mei 2022: Deze highlights mag je niet missen

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights....