vrijdag, december 8, 2023

House en techno in oktober: de tips van Mark van Bergen

-

Home » Biki90 » House en techno in oktober: de tips van Mark van Bergen

In aanloop naar de nieuwe maand geven 3 van onze vaste gidsen je koers richting het betere feestgedruis, bijzondere releases en andere highlights. Jasmijn van Broekhoven en Wessel Hop zijn respectievelijk huisspecialist binnen de harde stijlen en de broken beats. Huisbaas Mark van Bergen geeft je tips op het gebied van house en techno. Hieronder zijn persoonlijke tips voor oktober 2019. Een kleine selectie, want voor ADE (binnenkort in een aparte ‘Redactie Tipt’) gaat vrijwel alles opzij deze maand.

 

10 Years of At The Villa Group

Zaterdag 5 oktober, Muziekgieterij Maastricht

Grotten, theaters en kloosters. Als er één provincie in Nederland is waar ik veel feestjes op exclusieve locaties heb beleefd, dan is het Limburg. En als er een organisatie is die daar patent op heeft, dan is het At The Villa Group. Een concept dat in 2009 begon als in de naam vermeld: een luxe villa in de heuvels bij Maastricht vormde toen het decor. Na een internationale expansie langs kastelen, landhuizen en grotten wordt nu het 10-jarig bestaan gevierd. Locatie is de totaal vernieuwde Muziekgieterij in Maastricht. Je moet wel van een beetje high class feesten houden…

> Event


Fuse x Kompass present Rave Rebels

Zaterdag 12 oktober, Paleis 12, Brussel

Rave Rebels

Bijzonder. Fuse en Kompass, twee Belgische club-kolossen, slaan de handen ineen voor een enorme rave. Dat doen ze in Paleis 12, waar Fuse eerder dit jaar al zijn 25e verjaardag vierde. Samen met de collega’s uit Gent gaan ze er nu op herhaling voor een 14 uur durend indoor festival. Daarvoor worden niet de minste namen ingevlogen. Onder meer Solomun, Maceo Plex, Pan-Pot, Joris Voorn en Adana Twins zijn van de partij.

> Event


Volg TIOH op Facebook:

Help jezelf, en geef je like! Je blijft zo op de hoogte van het laatste nieuws uit de scene en van onze video’s en achtergronden.


Amsterdam Dance Event

Amsterdam Dance Event

Woensdag 16 t/m zondag 20 oktober, Amsterdam

Zoals gezegd: oktober is de maand van ADE. Na de zwart-gele dag-en-nacht-marathon in onze hoofdstad houd ik mij verder koest deze maand. Binnenkort op This Is Our House een aparte serie artikelen over het Amsterdam Dance Event, waaronder een ‘Redactie Tipt’ voor de feesten.

> Website

 

 


Meer events en tips?

Check onze agenda voor meer events en partytips.  

 

 

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Mark van Bergen
Mark van Bergen
Architect en Huisbaas. Schrijft sinds 2002 professioneel over elektronische dansmuziek en de partyscene. Interviewde zo vele groten en kleinen der aarde. Zijn boekdebuut 'Dutch Dance' (2013) werd bekroond met de Pop Media Prijs en kreeg een internationale opvolger (2018). Daarnaast schreef Mark (mee aan) boeken over Extrema, Awakenings en Thunderdome. Hij doceert over de dance-industrie op Fontys ACE.

Gerelateerd

House en techno in september: De (laatste) maandtips van Mark van Bergen

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere (online) events, bijzondere releases en andere...

De toespraak van Mark van Bergen tijdens Unmute Us in Eindhoven

Zo'n 80.000 professionals en bezoekers protesteerden zaterdag in 6 steden voor de volle heropening van het uitgaansleven, tijdens Unmute...