vrijdag, december 8, 2023

IN BEELD: Ace of Spades 2017

-

Home » Algemeen » IN BEELD: Ace of Spades 2017

Van een goed feest moet je even bijkomen. Nu is hoogste tijd om nog even terug te blikken op de tweede editie van Ace of Spades. Het succesvolle debuut vorig jaar kreeg een glansrijk vervolg. Deze 10 foto’s, geschoten door Bart Heemskerk, zijn het bewijs. 

We waren er zelf ook, zowel vorig jaar als afgelopen zaterdag. Zo’n feest in een manege heeft iets bijzonders. Want waar normaal gesproken paarden hun rondjes lopen, was de ‘bak’ nu gevuld met feestend publiek. Wat meteen in het oog sprong waren de led-schermen op het podium en aan het plafond. Met de krachtige visuals werd de ruimte optimaal gebruikt. De doeken en de grote schop aan het plafond maakten de decoratie af.

Ace of Spades 2017

Ace of Spades 2017

Waar het vroeg op de dag, nadat Jones het bal had geopend, nog wat frisjes was in de zaal, steeg de temperatuur snel. Zeker vooraan en in het midden van de zaal. Na NSCLT en Galactixx was het de beurt aan Sound Rush en vanaf dat moment kwam de boel helemaal los. Zoals we van dit Brabantse duo gewend zijn, kwamen diverse klassiekers voorbij. Maar ook hun remix van Project One van Headhunterz en Wildstylez, een plaat met onwijs veel gevoel en emotie.

Ace of Spades 2017

Ace of Spades 2017

Na Audiotricz was het de beurt aan Psyko Punkz, die met een zeer energieke set misschien wel de verrassing van de dag was. Het bleek de opmaat naar een heet (soms letterlijk) avondje met setjes van Noisecontrollers (classics), Brennan Heart en Phuture Noize. Laatstgenoemde draaide onder meer zijn Qlimax edit van ‘The Paradox’, de succesvolle collab met B-Front (zie video onderaan artikel). Deze plaat zorgde opnieuw voor kippenvel.

Ace of Spades 2017

Ace of Spades 2017

En dan die silent disco. Op de plek waar je ook eten kon halen, was hiervoor een kleine area ingericht. Meerdere dj’s draaiden tegelijk, bezoekers konden afstellen naar wie ze wilden luisteren en zo ontstond een gezellige mengelmoes. Zeker toen ‘Zombie’ werd gedraaid door de mannen van Galactixx (zie video op Facebook).

Ace of Spades 2017

Ace of Spades 2017

Het slot van de avond was voor B-Freqz (live) en de back2back tussen Adaro en Digital Punk. Zij sloten met een paar lekkere hardcore-tracks een succesvolle tweede editie in stijl af.

Ace of Spades 2017

Ace of Spades

Meer foto’s vind je op de Facebookpagina van Ace of Spades.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

This Is Our House heeft nieuwe website: TIOH.nl

De oplettende lezers onder jullie hebben het vast al gezien: This Is Our House is verhuisd! Vanaf heden zijn...

TIOH’s Electronic Music Challenge: Beluister de playlist!

This Is Our House bestond op 1 juli 2020 exact 5 jaar! In de aanloop naar onze verjaardag hebben...