vrijdag, juni 18, 2021
HomeFeaturesIN BEELD: Bontgenoten Festival 2019

IN BEELD: Bontgenoten Festival 2019

-

De eerste editie van Bontgenoten Festival toverde het TU/e-terrein in Eindhoven zaterdag om tot een waar festivaldorp. In januari dit jaar vierde Bontgenoten nog zijn tweede verjaardag. De uitverkochte festivaleditie was nu een extra, mooie beloning voor het harde werk van deze Brabantse organisatie. Een impressie met beelden van hun huisfotograaf Jesper Wijnhoven.

 

De organisatie van Bontgenoten Festival speelde met veel overdekte area’s in op de slechte weersverwachting. Na de bekendmaking van de overdekte area’s verkochten ook de laatste kaarten rap uit.

- Advertisement -

Bontgenoten Festival 2019Bontgenoten Festival 2019Bontgenoten Festival 2019Bontgenoten Festival 2019Bontgenoten Festival 2019Bontgenoten Festival 2019Bontgenoten Festival 2019

Silent Disco rond Dodenherdenking

Op het festivalterrein waren vier area’s ingericht: Bontgenoten, Zongenoten, Huisgenoten en Buurtgenoten.

Omtrent de Dodenherdenking werd ‘de grootste pop-up silent disco show van Nederland’ ingericht, want de organisatie wilde de herdenkingsbijeenkomst in de buurt op geen enkele manier verstoren. Daarom vond de silent disco plaats van 19:30 tot 20:15, met om 20:00 natuurlijk twee minuten stilte. Een mooi gebaar!


Bontgenoten Festival 2020

De organisatie van Bontgenoten Festival kondigt ook direct de editie van 2020 aan. Check het Facebook-evenement hier.

 

- Advertisement -

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Redactiehttp://tioh.nl/
Redactie-account van TIOH, gebruikt voor algemene items of incidentele gastbijdragen. De naam van de schrijver vind je dan bovenaan het artikel.

Gerelateerd

Grote domper voor Tomorrowland: Uitgestelde editie mag toch niet doorgaan

Tomorrowland krijgt ook in 2021 geen fysiek festival. De burgemeesters van Boom en Rumst geven geen toestemming om de...

Festivalseizoen 2021: Deze evenementen staan gepland voor juli

In 2020 zagen we de festivalzomer verdwijnen als sneeuw voor de zon, met livestreams, zitconcerten en autodisco's als...