dinsdag, november 24, 2020
Home Features IN BEELD: Decibel outdoor 2016

IN BEELD: Decibel outdoor 2016

-

De 15e verjaardag van Decibel outdoor had niet beter kunnen zijn. Na de vele regen van vorig jaar, werden de tienduizenden bezoekers en organisator b2s getrakteerd op zon, een dubbele regenboog en bovenal een geweldige sfeer. 

Partypeople konden op de 15e editie van Decibel outdoor losgaan op maar liefst 15 stages. De bekende concepten van b2s kwamen ook dit jaar weer terug op het megafestival.

Stages

De mainstage, Loudness, Euphoria, Darkness4life (uptempo en industrial), Hardcore4life, Pussy lounge, back2school, 1992 is 4 You!, UP!, remember, Refuse, Drop The Bass, Extreme Loudness (was nieuw) en de Desperados Crazy Town: de keuze was reuze en er was voor ieder wat wils.

- Advertisement -

Voor huisstuiterbal Bart Elzendoor een ware ‘Paradise City’, schreef hij eerder. Hieronder wat fijne plaatjes, van ‘Paradise City’ is niets gelogen toch?

Decibel 2016

Decibel 2016

Decibel 2016

Nieuw was dit jaar dus Extreme Loudness, een Mekka voor de liefhebbers van raw hardstyle. Extreem was het 100%, hard ging het zonder meer.

Decibel 2016

Decibel 2016

Decibel 2016

Decibel 2016

Decibel 2016

De 2e mainstage van Decibel outdoor is al jaren Pussy lounge. Opnieuw was hier niets te gek. Alles kan, alles mag.

Decibel 2016

Decibel 2016

- Advertisement -

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
- Advertisment -

Must Read

DANCE & DRUGS – John van den Heuvel: ‘Legaliseren is geen...

De polarisatie in het Nederlandse drugsdebat is compleet. Op rechtsachter een CDA-minister die minder festivals wil en 'gebruikende' partypeople medeschuldig acht aan drugscriminaliteit. Linksbuiten...