zaterdag, maart 6, 2021
Home Features IN BEELD: Dominator 2017

IN BEELD: Dominator 2017

-

Dominator was afgelopen weekend weer als vanouds. Hard(core), vol entertainment en met een perfect uitgewerkt thema. Eersel was opnieuw de hardcore-hoofdstad van de wereld. Maar liefst 50.000 ravers vonden hun weg naar het E3-Strand. 

Dominator zou Dominator niet zijn zonder een ietwat griezelig thema. Dit jaar ‘Maze of Martyr’, vrij vertaald doolhof van de martelaar. Een martelaar is bereid om te lijden en sterven voor zijn geloof. Hij staat ergens voor. Hardcoreliefhebbers staan voor hun muziek, dus in die zin is die vergelijking eenvoudig te maken.

- Advertisement -

Entertainment hoort bij dit festival. Ieder jaar lopen eng uitgedoste acteurs over het terrein. De foto hierboven bevestigt dat. Dit aspect zorgt voor iets extra’s. Het thema komt namelijk niet alleen in het anthem (dit jaar door Mad Dog) of in de stages tot uiting.

Over martelaarschap gesproken. Immense spikes hingen boven het publiek in de Wall of Wrath. Net als een grote hamer aan een van de palen. De Wall of Wrath was de plek voor de hardcore van toen. Hier draaiden onder anderen JDAVincePanic en Menace II Society (juist, de alias van Angerfist).

Zie hierboven Guerillas, een formatie die bestaat uit NeophyteFuryanTha Playah en Nosferatu. Vooraf door Amada nog getipt als een act die je niet mocht missen. Nu weten we waarom. Wat een feest!

Dominator

Meer foto’s vind je hier.

- Advertisement -

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

Lucky few warmen op voor eerste keer dansen sinds een jaar: Ook TIOH is bij Back To Live in Ziggo!

Allemaal hebben we steeds meer zin om weer ongegeneerd los te gaan op een feest of festival. Voor sommige...

House en techno in maart: De tips van Mark van Bergen

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huis-gidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights....