vrijdag, december 8, 2023

IN BEELD: Draaimolen Festival 2017

-

Home » Genres » Techno » IN BEELD: Draaimolen Festival 2017

Deze keer blikken we terug op een bijzonder feest: Draaimolen Festival. Voor de laatste keer in het heerlijke Tilburgse Charlotte Oord. Draaimolen Festival is voor de technoliefhebber vaste prik om de zomer mee af te sluiten. Geniet van de plaatjes, zoals de aanwezigen afgelopen weekend van een geweldige dag genoten.

Elke jaar sluit Draaimolen het festivalseizoen in stijl af in Tilburg. De programmering is geniaal. Minstens net zo fraai is hoe het geheel tot uiting komt. De samenwerking met Giegling, die dit jaar maar liefst twee stages mocht hosten en zeker ook de samenwerking met verschillende kunstenaars die wereldse stages neerzetten met intense visuals. Kers op de technotaart was de locatie. Charlotte Oord is een pareltje tussen de bomen aan het meer, waar ook genoeg open plekken zijn om heerlijk te dansen.

Stages

Zoals gezegd zorgde Giegling deze editie voor de muzikale invulling van twee stages. Het label is immens populair onder de fijnproevers. Bij de Drama-stage kon je languit chillen aan het water met o.a. Izabel, Jan Jelinek LIVE, Anthony Child LIVE, Mortiz van Oswald LIVE en veel meer.

De Giegling-stage had geen timetable en dat maakte het des te mysterieuzer. The Parking Lot stond in het teken van Len Faki, DVS1, Tailismann LIVE, Legowelt LIVE, Matrixman en Tijana T. The British Murder Boys sloot de stage af in stijl. Live.

Genoeg mooie dingen waren er ook te beleven op de mainstage. Gui Boratto kwam tien jaar geleden met Chromophobia en ter ere hiervan zette hij een speciale set neer. Henrik Schwarz stond live op het podium. Verder Job Jobse, Red Axes, Tsepo b2b Pieter Jansen. Als exclusieve afsluiter in Nederland stonden Âme b2b RØDHÅD achter de knoppen.

Foto’s Draaimolen Festival

De plaatjes zijn geschoten door Eelco Wortman Photography,  Suzanne Waijers en Dimiioniatis. Meer foto’s van Draaimolen Festival vind je op Facebook.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Redactie
Redactiehttp://tioh.nl/
Redactie-account van TIOH, gebruikt voor algemene items of incidentele gastbijdragen. De naam van de schrijver vind je dan bovenaan het artikel.

Gerelateerd

ADE 2021: Dit zijn onze 10 highlights uit het festivalprogramma

De 25e editie van Amsterdam Dance Event staat voor de deur. De organisatie had het jubileum graag in...

This Is Our House heeft nieuwe website: TIOH.nl

De oplettende lezers onder jullie hebben het vast al gezien: This Is Our House is verhuisd! Vanaf heden zijn...