zaterdag, december 2, 2023

IN BEELD: Effenaar b2b Our House

-

Home » Genres » House » IN BEELD: Effenaar b2b Our House

Wat keken we er lang naar uit en wat hebben we ervan genoten! Afgelopen vrijdag vierden we de bloeiende Brabantse dancescene (en een beetje onze komst) tijdens Effenaar b2b Our House.

In de kleine zaal en de foyer van de Effenaar zagen bijzondere back2back-setjes het licht. Nieuwe namen gingen in de mix met gevestigde in een intieme, gezellige Brabantse sfeer. Effenaar b2b Our House sloeg bruggen tussen generaties, steden en stijlen in heel Brabant. Precies waar wij ook voor staan.

Setjes

Het feest barstte vrijdagavond al los in sneakerwinkel Royal met een fijne pre-party. De muzikale invulling lag in handen van Heftone, Eb & Vloed en Lucky Done Gone. Het feestgedruis verplaatste zich daarna naar de Effenaar, waar we na een welkomstborrel de nacht in gingen Bjorn Wolf b2b Carma Collective (zaal 1) en Eb & Vloed (zaal 2).

Halverwege de nacht namen Lucky Done Gone en Cinnaman het stokje over in de kleine zaal. Resultaat was een gevarieerde, spannende, heerlijk dansbare set. De afsluitende tandem kwam uit Eindhoven/Tilburg. Ferreck Dawn en Pieter Lepelaars zweepten de kleine zaal op met hun groovende (tech)house. Ondertussen ging in de foyer Ben Penn b2b met Paolo Santo met fijne early house en disco.

Fotografe Iris Rijskamp schoot de hele avond mooie plaatjes. Hieronder een selectie. Alle foto’s vind je in ons foto-album op Facebook.

Effenaar b2b Our House

Effenaar b2b Our House

Effenaar b2b Our House

OEffenaar b2b Our House

Effenaar b2b Our House

Effenaar b2b Our House

Effenaar b2b Our House

Effenaar b2b Our House

Effenaar b2b Our House

Effenaar b2b Our House

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

Afscheid Lady Aïda: “Ze kon dingen echt magisch maken!”

Maandag 4 oktober, een week na haar overlijden, werd in Eindhoven op bijzondere wijze afscheid genomen van Lady Aïda....

Overleden techno-pionier Lady Aïda regisseerde zelfs haar laatste, postume gig

De Eindhovense dj Lady Aïda is overleden. Ze overleed op 63-jarige leeftijd, na een kort ziekbed, aan borstkanker. In...