dinsdag, februari 27, 2024

IN BEELD: Elsom Open Air 2017

-

Home » Puinhoop Kollektiv » IN BEELD: Elsom Open Air 2017

Het is donderdag en dus hoogste tijd voor een throwback naar het afgelopen weekend. Dit keer aandacht voor de tweede, succesvolle editie van Elsom Open Air. Een samenwerking van El Sombrero in Reusel en Inside Out Events. Op een lekkere lentedag, met wat stapelwolkjes en een blauwe lucht, was het goed toeven in Zuidoost-Brabant. Check hier ons beeldverslag.

Waarschijnlijk ken je El Sombrero, kortweg Elsom, als bar in Reusel. Sinds vorig jaar zoeken ze ook de buitenlucht op samen met Inside Out Events. De tweede editie was wederom een geslaagde. Maar liefst 2500 muziekliefhebbers wisten het feest te vinden.

El Sombrero

Wat vorig jaar begon als het 40-jarig bestaan van El Sombrero, is nu uitgegroeid tot een eigen outdoorfestival met drie stages. Op de mainstage stonden o.a.DYNA, Puinhoop Kollektiv en We Are Loud.

Harder ging ook écht hard, met namen als B-Front, The Darkraver, Galactixx en Unsenses. In Club Fiesta, het gezelligste tentje van Elsom Open Air, werd vanalles gedraaid. Van ‘ken je deze nog?’ tot ‘even Shazammen’. De beats kwamen o.a. van RAYMON HERMANS, DJ Jerome, Ad van der Palen en Hete Kip.

Elsom Open Air

Foto’s door Adriaan van de Ven en Max Kneefel. Alle overige foto’s vind je hier.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Redactie
Redactiehttp://tioh.nl/
Redactie-account van TIOH, gebruikt voor algemene items of incidentele gastbijdragen. De naam van de schrijver vind je dan bovenaan het artikel.

Gerelateerd

This Is Our House heeft nieuwe website: TIOH.nl

De oplettende lezers onder jullie hebben het vast al gezien: This Is Our House is verhuisd! Vanaf heden zijn...

TIOH’s Electronic Music Challenge: Beluister de playlist!

This Is Our House bestond op 1 juli 2020 exact 5 jaar! In de aanloop naar onze verjaardag hebben...