woensdag, februari 28, 2024

IN BEELD: Fairytale Festival 2019

-

Home » Puinhoop Kollektiv » IN BEELD: Fairytale Festival 2019

Afgelopen weekend veranderde de altijd al zo sprookjesachtige omgeving van Kaatsheuvel weer in een festivalterrein. De vijfde verjaardag van Fairytale Festival stond op de kalender. Met onder meer Tony Junior, Freddy Moreira en La Fuente op de mainstage was feest gegarandeerd. Een fijne line-up, lekker weer en een heerlijke sfeer zorgden voor betoverende beelden. Fairytale-fotograaf Joris Bisschops voorzag ons van een beeldselectie. 

 

Onder anderen Mental Theo, Zany en Kasparov stonden vrijdagavond geprogrammeerd tijdens de warm-up.

Op zaterdag was Tony Junior een van de publiekstrekkers op de mainstage. Daar stond house zoals gebruikelijk centraal. Ook hardstyle was met een eigen stage – The Gatekeeper – weer sterk vertegenwoordigd.

Naast deze grote podia hostte Raywell, evenals vorig jaar, zijn Teagarden-area. En was er de Wishing Well, waar verzoeknummertjes van bezoekers werden gedraaid.

>> Zie ook: IN BEELD: Fairytale Festival 2018

 

Dames dansenTeagarden RaywellTeagarden RaywellMainstage The Wishing WellThe Gatekeeper The GatekeeperFairytale Festival 2019 Fairytale Festival 2019Fairytale Festival 2019


Fairytale Festival

De volgende editie vindt plaats op vrijdag 8 en zaterdag 9 mei 2020, dus volg de Facebook-pagina voor meer updates!

 

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Redactie
Redactiehttp://tioh.nl/
Redactie-account van TIOH, gebruikt voor algemene items of incidentele gastbijdragen. De naam van de schrijver vind je dan bovenaan het artikel.

Gerelateerd

Urban & Eclectic in Juli: de tips van Chris Breuer

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huis-gidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights....

EDM en Future House in juli: De tips van Juliano van der Knaap

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights....