maandag, maart 4, 2024

In Beeld: Festyland 2019

-

Home » Puinhoop Kollektiv » In Beeld: Festyland 2019

Voor velen is dit het laatste grote festival van het seizoen. Afgelopen weekend barstte Festyland weer los in Volkel. Met grote namen uit de pop zoals Maan, BLØF en Kraantje Pappie. En met een heleboel lokaal en nationaal dj-talent: Johnny 500, Kris Kross Amsterdam, Frequencerz en – verrassing! – Hardwell.

Behalve een line-up van topartiesten vult Festyland de festivalweide met Brabants’ finest aan podiumhosts: Herrie Met Gerrie, Disco Snolly, Smèrrig en Daisy. Op zaterdag, de topdag van Festiland, telt het festival bijna 15.000 bezoekers.

Gelukkig kunnen we nog even terug met de foto’s van Joris Bisschops, Lieke van den Oord en Tom Doms. Op 9 en 10 oktober 2020 is Festyland weer terug, zet jezelf hier op aanwezig.

Festyland Promo

Daisy

Hardwell Festyland

Gimme Gimme Gimme

Herrie Met Gerrie Festyland

Smerrig

Puinhoop Kollektiv Festyland

Festyland logo

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

Urban & Eclectic in Juli: de tips van Chris Breuer

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huis-gidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights....

Urban en eclectic in november: De tips van Chris Breuer

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huis-gidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights....