vrijdag, december 8, 2023

IN BEELD: DJ Francois presents The Classixs

-

Home » Funk » IN BEELD: DJ Francois presents The Classixs

Zaterdag 11 februari was het Francois presents The Classixs. Het Klokgebouw in Eindhoven werd door Minority Events voor één nacht omgetoverd tot een klein Las Vegas. DJ Francois was de meester die de beste classics de dansvloer op draaide. Er wordt wel eens gezegd ‘What happens in Vegas, stays in Vegas’, maar wij hebben stiekem de 10 stoutste foto’s weten te bemachtigen via de organisatie. Durf jij een gokje te wagen?


classixs

Las Vegas

Vorig jaar een uitverkochte editie en dit jaar stond DJ Francois weer centraal in het Klokgebouw. Met een extravagant thema. Las Vegas schreeuwt entertainment en amusement. Wat in Vegas gebeurt blijft daar, toch?

Alle mooi pakjes werden uit de kast getrokken en dansveters gingen in een dubbele knoop. De hele avond en nacht was het overgeven aan alle verleidingen. Toch even ontspanning nodig om je veters weer te strikken, dan kon je aan de gang met je goktalent in het heuse Vegas lounge area.

> Zie ook: DJ Francois – 25 jaar pionier in Brabant <<
Volg TIOH op Facebook:Support

De hele avond classixs uit je mouw toveren dat is wat Francois als een van de beste kan. Maar dat deed hij niet alleen. Hij werd deze beruchte avond muzikaal ondersteunt door Nowaxx, Genius, JeeVee en live act Sylver en de Master of Ceremonie Mighty Mike. Het verlangen naar die plaatjes van vroeger werd dubbel dik gevierd!

Classixs

Meer The Classixs

Zie de Facebookpagina van The Classixs voor meer foto’s van het event.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Redactie
Redactiehttp://tioh.nl/
Redactie-account van TIOH, gebruikt voor algemene items of incidentele gastbijdragen. De naam van de schrijver vind je dan bovenaan het artikel.

Gerelateerd

Maandag in Effenaar: Debat van de Nacht met o.a. TIOH, Nachtburgemeesters en raadsleden

Maandag 14 maart is in de Effenaar in Eindhoven het Debat van de Nacht. Een gratis toegankelijk initiatief van...

Feest van 30 uur in nieuwe Eindhovense club HAVEN

De nieuwe Eindhovense club HAVEN heeft niets met rustig vaarwater. In het paasweekend pakt het groots uit, met een...