maandag, maart 4, 2024

IN BEELD: Hard Bass – The Last Formation

-

Home » Algemeen » IN BEELD: Hard Bass – The Last Formation

Afgelopen weekend stond er voor hardstyle-fans een legendarisch affiche op de kalender: Hard Bass – The Last Formation. Het was een editie met gemengde gevoelens; het vieren van Hard Bass’ tienjarig jubileum, maar tevens afscheid nemend van dit toonaangevende concept. Ondanks het succes van het hardstyle-concept en het aantrekken van fans met veel diverse nationaliteiten, stopt organisatie b2s op het hoogtepunt met Hard Bass. Volgens de de organisatie is het tijd voor iets nieuws: In 2020 keert b2s met een nieuw concept terug in het Gelredome.

Verdeeld over de teams Blue, Green, Yellow en Red gaven onder anderen Headhunterz, Wildstylez en Frequencerz dit afscheid in het Gelredome vorm. Ondanks ook hier een pepperspray-incident, werd de laatste editie er eentje om nooit te vergeten. Onderstaand een beeldverslag van de laatste editie van Hard Bass, afkomstig uit het archief van b2s.

Hard Bass

Hard Bass

Hard Bass

Hard Bass

Hard Bass

Hard Bass

Hard Bass

Hard Bass

Hard Bass

Hard Bass

Zie het volledige foto-album, gepubliceerd door b2s, hier.


VOLG b2s

 

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Redactie
Redactiehttp://tioh.nl/
Redactie-account van TIOH, gebruikt voor algemene items of incidentele gastbijdragen. De naam van de schrijver vind je dan bovenaan het artikel.

Gerelateerd

De top 3 hardstyle releases in maart 2023: dit zijn de beste tracks

Elke maand komen er honderden nieuwe releases uit. En elke maand staan er tientallen nieuwe artiesten op met nieuwe...

Hardstyle tips in maart 2023: deze highlights mag je niet missen

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en...