vrijdag, oktober 23, 2020
Home Features In beeld: het kleurrijke oerwoud van Jungle Festival

In beeld: het kleurrijke oerwoud van Jungle Festival

-

Een dikke week geleden kwam Jungle Festival met het goede nieuws dat er een weekendeditie van het festival bij het Duitse Klooster Graefenthal aan zit te komen. We moeten voor Jungle Weekender Festival nog even wachten tot mei 2020. Tot die tijd kunnen we teren op de editie van afgelopen zaterdag. En die was, zoals voorgaande jaren, weer helemaal uitverkocht.

De IJzeren Man in Eindhoven werd dit weekend omgetoverd tot een jungle van lichtjes, doeken, totempalen, verborgen feestjes en dieren. Dit zorgde voor – zoals Jungle Festival het zelf op hun website omschrijft – ‘’een oerwoud vol beleving’’.

Duizenden bezoekers konden dit weekend genieten van vijf verschillende stages; een mix van vroeger en nu bij Rewind, de techno van Herrie met Gerrie, disco deuntjes van Cirque du Zoleip, de oudste hitjes bij Terug naar Toen en de RGB Silent Disco.

Voor diegene die niet kunnen wachten op de Jungle Festival-editie op 5 september 2020, kunnen aanstaande woensdag kaartjes bemachtigen in de pre-sale van de Jungle Festival-weekendeditie. Als je op tijd kaarten besteld, krijg je er ook nog een lekkere bult korting bij.

Nog even nagenieten? Bekijk dan vooral de foto’s die dit weekend gemaakt zijn Joeri Greve.

  junglejungle

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
- Advertisment -

Must Read

DANCE & DRUGS – de politiek: Maakt regulering een kans?

0
Links versus rechts, realisme versus idealisme. De polarisatie maakt een zinnig publiek drugsdebat haast onmogelijk. Voor- en tegenstanders van het legaliseren van harddrugs lijken zich...