dinsdag, februari 27, 2024

IN BEELD: Hidden Garden Festival 2018

-

Home » Puinhoop Kollektiv » IN BEELD: Hidden Garden Festival 2018

Een prachtige locatie, verfijnde house-sounds, fluweelzacht festivalweer en een uitgebreid doch uitverkocht terrein met liefhebbers die er zin in hadden. Hidden Garden 2018 kan, net als de voorgaande editie, de boeken in als uitermate geslaagd. Een beeldverslag met foto’s van Hidden Garden’s huisfotografen Jordy Brouns en Hank4Photos.

 

Hidden Garden

Hidden Garden heeft met het Philips de Jongh-park als ‘verborgen’ locatie een sterke troef in handen. Wandelen kun je iedere dag, maar dansen tussen zijn torenhoge bomen – daarop heeft dit festival het alleenrecht. Dat exclusieve gevoel werd nog versterkt door een mooie decoratie in combinatie met ideaal festivalweer.

Hidden Garden

Lol tussen Benny Rodrigues (l) en Michel de Hey tijdens hun back-to-back-optreden.

Hidden Garden

Hidden Garden

Extra area

Hidden Garden was dit jaar uitgebreid met een extra, derde area (foto boven). Met optredens van onder meer Wouter S. en Chris Stussy konden vooral house-liefhebbers er hun hart ophalen.

Op de mainstage (foto’s hieronder) ging het wat meer richting tech house. Vanuit Duitsland werd Butch daarbij als afsluiter ingevlogen. De resident van onder meer de Berlijnse club Watergate stond al eerder op een feest van het organiserende La Fête 040.

Hidden Garden  Hidden Garden

3D

Grootste act op Hidden Garden 2019 – zowel qua legacy als omvang – was het trio 3D (foto’s onder). Een back-to-back-to-back van de Britse progressive house-helden Danny Howells, Dave Seaman en Darren Emerson. (Hier ons interview met 3D in de aanloop).

Nadat Roger Martinez en Eelke Kleijn hun Garden-area al fijntjes hadden opgewarmd, sloten de 3 D’s de boel af met een 3 uur durende set vol diepte, melodie en pit.        Hidden Garden Hidden Garden 3D


Meer foto’s van Hidden Garden

Zie het fotoalbum op de Facebookpagina.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Mark van Bergen
Mark van Bergen
Architect en Huisbaas. Schrijft sinds 2002 professioneel over elektronische dansmuziek en de partyscene. Interviewde zo vele groten en kleinen der aarde. Zijn boekdebuut 'Dutch Dance' (2013) werd bekroond met de Pop Media Prijs en kreeg een internationale opvolger (2018). Daarnaast schreef Mark (mee aan) boeken over Extrema, Awakenings en Thunderdome. Hij doceert over de dance-industrie op Fontys ACE.

Gerelateerd

Maandag in Effenaar: Debat van de Nacht met o.a. TIOH, Nachtburgemeesters en raadsleden

Maandag 14 maart is in de Effenaar in Eindhoven het Debat van de Nacht. Een gratis toegankelijk initiatief van...

Feest van 30 uur in nieuwe Eindhovense club HAVEN

De nieuwe Eindhovense club HAVEN heeft niets met rustig vaarwater. In het paasweekend pakt het groots uit, met een...