maandag, maart 4, 2024

IN BEELD: Holy Pink 2017

-

Home » Puinhoop Kollektiv » IN BEELD: Holy Pink 2017

Eigenlijk al weer een tijd geleden, maar de liefde spatte er vanaf tijdens Holy Pink. Daarom blikken we alsnog terug naar deze liefdevolle dag. Voor de vijfde keer vierde Draaimolen de liefde met ons in de Muzetuin in Tilburg. Een jubileum jaar was het en de traktatie kwam in de vorm van een machtige line-up. Voor vele de reden om wel de drukte in te duiken tijdens de Roze Maandag. Een mooie selectie van 10 prachtige foto’s.

Tijdens de gewoonte van routine zijn de maandagen vaak blauw zelden wordt roze geassocieerd met de eerste dag van de werkweek. Echter verzorgde Draaimolen – voor de vijfde keer dit jaar – Holy Pink, een gratis festival en een dag vol liefde. Jullie hebben met z’n allen gevierd waar liefde voor staat en dat dit universeel is. Een mooie dag als deze begon met een klein wolkje aan de lucht. Het belette niemand om zijn of haar dansen schoenen aan te trekken en de Muzetuin binnen te rennen. De enkele druppeltjes zorgde voor de nodige verkoeling waarna de zon het overnam.

De beginende muzieknoten kwamen van Luc Mast, gevolgde door een b2b set van Dj Tennis en Rebolledo daarna FJAAK live. De afsluiter van de avond, Blawan die iedereen de liefde liet voelen door zijn krachtige muziek. Eigenlijk bijna verwacht, de avond stopt nooit om middernacht. Dus daar was de Holy After nog. Met hoge uitzonderingen wederom in de studiozaal van Theaters Tilburg. De eindtijd stond niet vast. Wel was daar nog een extra set van Dj Tennis b2b Rebolledo.


Draaimolen

Holy Pink is de start van het buitenseizoen voor Draaimolen. Liefdevolle feestje organiseren is wat Draaimolen doet. Eind van de zomer sluit Draaimolen de zomer af met een van het prachtigste feestje in Nederland: Draaimolen Festival. Kaarten zijn nog beschikbaar via https://draaimolen.nu

 

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Redactie
Redactiehttp://tioh.nl/
Redactie-account van TIOH, gebruikt voor algemene items of incidentele gastbijdragen. De naam van de schrijver vind je dan bovenaan het artikel.

Gerelateerd

ADE 2021: Dit zijn onze 10 highlights uit het festivalprogramma

De 25e editie van Amsterdam Dance Event staat voor de deur. De organisatie had het jubileum graag in...

House en techno in september: de tips van Mark van Bergen

In aanloop naar de nieuwe maand geven 3 van onze vaste gidsen je koers richting het betere feestgedruis, bijzondere releases en...