vrijdag, februari 23, 2024

IN BEELD: Intents Festival 2018

-

Home » Algemeen » IN BEELD: Intents Festival 2018

Intents Festival vierde afgelopen weekend zijn 15-jarig bestaan. En hoe je zo’n mooie mijlpaal het beste kunt vieren, weten ze daar in Oisterwijk wel. Zoals vooraf al was aangekondigd, werd alles uit de kast getrokken om het jubileum een gouden rand te geven. Een beeldverslag.

Hij thema was dit jaar – niet verrassend – The Ultimate Celebration. Speciaal voor dit 15-jarig jubileum keerden verschillende oude thema’s terug op het festivalterrein. The Lost Treasure (Onbesuisd), It’s all-in the Game (Dynamite), Circus of Insanity (Boombox), The Ultimate Universe (Fanaticz/Relive), Music is Timeless (indoor mainstage) en Funfair of Madness (Outrageous!) waren allemaal thema’s die duidelijk terug te zien waren.

Intents Festival 2018

Partymind

Natuurlijk was de mainstage opnieuw de absolute blikvanger. Misschien niet eens overdreven groot, maar wel met veel details, lichten, lasers en effecten. Uit de kaarsen op de taart kwam vuur, de led-schermen zorgden voor in combinatie met de lichten en lasers ’s avonds voor een schitterend gezicht. De Partymind – het grote gezicht in het midden van het podium – keek toe en zag dat het goed was.

Intents Festival 2018

De driedaagse marathon werd vrijdag afgetrapt op IntentsCity. Helaas in de middag met regen, maar dat mocht de pret niet drukken. Vanwege alle activiteiten op de camping – van kleine pre-preparty’s tot spelactiviteiten – is dit al een beleving an sich. De officiële preparty was vrijdag, verdeeld over drie area’s. De set van D-Block & S-te-Fan was er een om van te watertanden. Het duo, samen met Frequencerz verantwoordelijk voor het anthem, was sowieso goed op dreef tijdens al hun gigs het afgelopen weekend.

Even terug naar gisteravond, waar met een knallende preparty Intents Festival werd afgetrapt 🎉 Wie zien we vandaag?

Geplaatst door This Is Our House op Zaterdag 2 juni 2018

Zeker het vermelden waard is de sfeer op Natural Insanity Beach, de area die door Hard Island Croatia werd gehost. Dit was een van de kleinere area’s, maar daarom zeker niet minder gezellig. Euforische hardstyle werd hier met veel enthousiasme en energie begroet.

Intents Festival 2018

De grote festivaltent die daarachter lag, was het decor voor de hosting van Radical Redemption en D-Sturb. Hier bleek maar weer eens hoe razend populair dit tweetal is aangezien de tent van vroeg tot laat afgeladen vol stond. Hetzelfde kon overigens ook gezegd worden over de hosting van Partyraiser op zaterdag. Wat een geweld!

Intents Festival 2018

>> #JIJINBEELD: Intents Festival en PLOEGENDIENST <<

De setjes van D-Block & S-te-Fan & Frequencerz (zaterdag), Sub Zero Project LIVE (zaterdag), Galactixx & Jay Reeve (zaterdag) en Jones & The Z (zondag) blijven bij ondergetekende nog lang in het geheugen hangen. De muzikale invulling van de sets in combinatie met de sfeer gaven The Ultimate Celebration perfect weer.

Intents Festival 2018

Intents Festival 2018

Intents Festival 2018

Intents Festival 2018

Intents Festival 2018

Intents Festival 2018

Intents Festival

Alle foto’s van Intents Festival zijn hier te bekijken.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

Hardstyle tips in mei 2022: Deze highlights mag je niet missen

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights....

21×2021: het jaar van Juliëx

2021: Het jaar van de (te) korte Summer of Love, Unmute Us-demonstraties, vaccinaties en QR-codes. Opnieuw had COVID-19 de...