maandag, december 4, 2023

IN BEELD: een zonovergoten Intents Festival

-

Home » Algemeen » IN BEELD: een zonovergoten Intents Festival

 Afgelopen weekend stond Oisterwijk weer in het teken van Intents Festival, een hardstylefestival dat bekend staat om zijn kleurrijke aankleding en zijn sfeer. Het 3-daagse festival stond dit jaar in het teken van superheroes. In deze IN BEELD nemen we je nog even mee terug naar dit mooie, zonovergoten weekend.

Intents Festival is zoals ieder jaar weer druk bezocht. Wat bij binnenkomst meteen opvalt: op de mainstage en de vijf andere podia is het thema (‘Calling All Superheroes’) weer tot in de puntjes uitgewerkt.

 

Klapper

Op de zaterdag zijn de indoor Mainstage, die gehost wordt door E-Force & B-Front) en de Hardcore Stage, die wordt gehost door Partyraiser, afgeladen vol. Maar dat is niet gek met zo’n dikke line-up. Bij de Melodica, een wat kleinere stage, heerst een wat meer intieme en ontzettend goede sfeer.  Allemaal in combinatie met een zonnetje, want Intents Festival 2019 mag de boeken in als een bijzonder warm hardstylefeest.

Tijdens de zondag van Intents is het vooral puur genieten bij de sets van bijvoorbeeld Radical versus D-Sturb en Partyraiser vs. Mental Theo vs. Dr. Peacock op de mainstage. Ook de set van Ran-D op de Relive stage is er eentje voor in de boeken. En als (letterlijke) klapper op de vuurpijl wordt het maar weer bewezen: God is a DJ.

Ga hieronder nog even terug met de foto’s van Michel van Rossum, Kevin Verkruijssen, Joey Timmer en Daniëlle van der Veeken.
 
Intents Festival 2019 - Michel van Rossum

Intents 2019 - Kevin Verkruijssen

Intents 2019 - Daniëlle van der VeekenIntents Festival 2019

Intents 2019 - Joey Timmer

Intents 2019 - Kevin VerkruijssenIntents 2019 - Kevin VerkruijssenIntents 2019 - Kevin Verkruijssen

Intents Festival

Volg de Facebook-pagina voor het volledige foto-album en de laatste nieuwtjes. 

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

De top 3 hardstyle releases in maart 2023: dit zijn de beste tracks

Elke maand komen er honderden nieuwe releases uit. En elke maand staan er tientallen nieuwe artiesten op met nieuwe...

Hardstyle tips in mei 2022: Deze highlights mag je niet missen

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights....